Tegels 33x33

Een strakke badkamer is niet voor iedereen weggelegd. Voor de één is rust een must in de badkamer, terwijl de ander meer houdt van een levendige look. Als u zich herkent in de tweede omschrijving, dan zijn onze tegels van 33x33 perfect voor u. Creëer een dynamische ruimte met de kleine 33x33 tegels in ons assortiment.

6 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

6 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Tegels 33x33 voor een sfeervolle badkamer

Met de decoratieve tegels van 33x33 kunt u ieder deel van uw badkamer omtoveren tot een echte blikvanger. De Portugese patronen geven de ruimte een authentiek karakter en zorgen in een handomdraai voor sfeer.

Zijn de drukke patronen niet voor u weggelegd? Ook dan zijn er tegels van 33x33 die geschikt zijn voor uw badkamer. Een levendige uitstraling kunt u ook op subtiele wijze bereiken door te kiezen voor de neutrale tegels van 33x33 zonder print. Het kleinere formaat van de tegels zorgt namelijk op zichzelf al voor wat meer drukte in uw badkamer.

Tegels 33x33: hele vlakken of kleine details

De vrolijke tegels van 33x33 kunnen uw badkamer op diverse manieren opvrolijken. Voor een zeer dynamisch resultaat kunt u ervoor kiezen om grote oppervlakten te bedekken met de tegels. Hierbij kunt u denken aan de gehele vloer of één van de vier muren van de badkamer.

Wanneer u enkel op zoek bent naar een manier om de strakke uitstraling van uw badkamer ietwat te doorbreken met tegels van 33x33, dan is het betegelen van kleine details wellicht een betere optie. Voorbeelden hiervan zijn een nis in de douche, de achterwand van de wc of de ruimte tussen de wasbak en de spiegel.

Tegels 33x33 kopen?

Bent u op zoek naar decoratieve tegels van 33x33 voor uw badkamer, maar weet u niet precies welke het best in uw badkamer passen? Onze badkamerspecialisten denken graag met u mee. Als u behoefte heeft aan advies of inspiratie, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.