30x30 tegels

De verbouwing van uw badkamer is altijd een goede tijdsinvestering, maar het kiezen van tegels kan een vermoeiende klus zijn. De keus is immers eindeloos. Gelukkig zit u altijd goed met de schitterende 30x30 tegels van Douche Concurrent. Bekijk ons assortiment online en vind binnen no-time een tegel die bij u past.

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

30x30 tegels: mozaïek in uw badkamer

Met onze 30x30 tegels kunt u verschillende effecten creëren in uw badkamer die bijdragen aan een bijzonder uitstraling. De mozaïektegels zijn beschikbaar in diverse vormen die ieder zorgen voor een levendige vloer of wand. Zo kunt u bij ons rechthoekige en vierkante 30x30 tegels online bestellen die leiden tot een strak eindresultaat, maar ook een combinatievorm voor een wat speelser uiterlijk.

Een voordeel van 30x30 tegels is dat ze passen in ieder type interieur, van een moderne badkamer tot een ruimte met een retrostijl. De kleur, vorm en afwerking kunnen bijdragen aan de specifieke look die u voor ogen heeft. Zo zullen de zwarte 30x30 tegels in ons assortiment zorgen voor elegantie in uw badkamer, terwijl een tegel met een witte tint eerder helpt met het bewerkstelligen van een fris aanzicht.

Voor een wel heel speciaal detail kunt u bijvoorbeeld de 30x30 tegels van scherven natuursteen bestellen bij Douche Concurrent. Door de combinatievorm zal het uw wand of vloer er authentiek uit laten zien. De stijl van deze 30x30 tegels zorgt voor een natuurlijk element in uw badkamer.

30x30 tegels van prachtig materiaal

Naast diverse kleuren, vormen en afwerkingen, kunt u met 30x30 tegels ook kiezen uit verschillende materialen. In ons assortiment vindt u 30x30 tegels van keramiek, natuursteen en porselein.

Keramiek is een veelgebruikte materiaalsoort in de badkamer, omdat het erg hygiënisch is. Vuil kan zich moeilijk hechten, waardoor keramische 30x30 tegels niet zo frequent schoongemaakt hoeven te worden als tegels van ander materiaal. Bovendien is het reinigen van keramische 30x30 tegels ook nog eens erg eenvoudig.

Porselein valt onder keramisch materiaal, maar is wel één van de sterkste soorten. Het heeft een zeer hoge weerstand, antislip-eigenschappen en is bestand tegen hoge temperaturen. Daarbij komt dat porseleinen 30x30 tegels een lagere vochtopname hebben.

Natuursteen is wat kwetsbaarder dan de bovengenoemde materialen, maar dit maakt het geen onaantrekkelijke keus. Natuursteen staat immers bekend als chiquer. Zolang u zure schoonmaakmiddelen mijdt en producten gebruikt die bedoeld zijn voor dit type materiaal, hebben ook 30x30 tegels van natuursteen een zeer lange levensduur.

Het kopen van 30x30 tegels

Met de diversiteit in ons assortiment is het vrijwel zeker dat er geschikte tegels bijzitten die in uw badkamer passen. Kies voor de 30x30 tegels als u op zoek bent naar tegels die geschikt zijn voor zowel grote oppervlakten als kleine details.

Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Neem daarom contact met ons op als u er zelf niet helemaal uitkomt. Doet u liever alleen wat inspiratie op? Bezoek dan één van onze twee grote showrooms .