Tegels 25x40

Onze tegels van 25x40 kunnen het best omschreven worden als klassiek en simpel. De kleur en vorm geven de tegels een traditioneel uiterlijk en zullen uw badkamermuur een vergelijkbaar aanzicht bezorgen. Bovendien past het perfect in een ruimte die frisheid en eenvoud uit moet stralen.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Tegels 25x40: glans of mat?

De afwerking van een tegel heeft veel invloed op de uitstraling van uw badkamer. Onze tegels van 25x40 zijn verkrijgbaar in glans en mat, welke zo hun eigen effect hebben op de omgeving. Welke het meest geschikt is voor uw badkamer ligt maar net aan welk aanzicht uw voorkeur heeft.

Tegels met een glansafwerking zien er door de schittering van het licht over het algemeen wat luxer uit. Deze schittering wordt veroorzaakt door de verlichting in de ruimte of binnenkomend daglicht en heeft een extra pluspunt: het laat de ruimte groter ogen. Dit maakt glanzende tegels populair voor kleinere badkamers.

Als u wat meer rust en moderniteit wenst in uw badkamer, dan zijn matte tegels een geschiktere keus. Matte tegels van 25x40 brengen de focus niet naar de muur, maar naar de rest van uw interieur, zeker wanneer uw sanitair wel een glanzende afwerking heeft. Een extra voordeel van een matte afwerking is dat vuil minder snel zichtbaar is op de tegels van 25x40.

Voor een speels effect op de muur kunt u ook kiezen voor een combinatie. De afwisseling tussen glans en mat zorgt namelijk voor een bijzonder contrast en meer diepte in uw badkamer.

Keramische tegels 25x40

De tegels van 25x40 in ons assortiment zijn allen gemaakt van keramiek, een materiaal dat perfect is voor de badkamer. Het wordt namelijk niet beïnvloed door temperatuurverschillen en is bestand tegen vocht. Ook zijn keramische tegels van 25x40 zeer hygiënisch dankzij het gladde oppervlak: het vuil hecht zich nauwelijks, waardoor onderhoud simpel blijft.

Tegels 25x40 bij Douche Concurrent

Bent u op zoek naar mooie tegels, maar weet u niet precies welke het best in uw badkamer passen? Onze badkamerspecialisten denken graag met u mee. Als u behoefte heeft aan advies of inspiratie, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Heeft u al tegels van 25x40 op het oog? Bestel ze vandaag nog, zodat we direct aan de slag kunnen met het voorbereiden van de levering.