Tegels 15x60

Een badkamer is een plek om geïnspireerd in te raken, maar dat kan alleen in een ruimte die dat gevoel ook echt uitstraalt. Wilt u dit realiseren in uw badkamer? Kies dan voor tegels van 15x60.

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Verschillende legverbanden mogelijk met tegels 15x60

De vorm van de tegels met maat 15x60 in ons assortiment kan bijdragen aan een unieke uitstraling in uw badkamer. Langwerpige tegels kunnen namelijk op een aantal schitterende manieren geplaatst kunnen worden.

Twee populaire manieren van tegelen zijn halfsteensverband en kwartsteenverband. Bij deze legpatronen verspringen de tegels van 15x60 iedere rij met een half of kwart tegel. Met deze techniek komt er een subtiele beweging op muren en vloeren die de rust in de ruimte bewaart, zonder dat het saai wordt.

Tegels van 15x60 zijn ook uiterst geschikt om een visgraatpatroon mee te creëren. Bij dit legverband moeten de tegels van 15x60 in een hoek van 45 graden gelegd worden, wat een speels motief oplevert in de badkamer. Dit legverband wordt met name gebruikt op vloeren, maar kan ook zeker prachtig staan op uw badkamerwand.

Een aantal van de tegels in ons assortiment kunnen geplaatst worden in wildverband. Hierbij worden verschillende formaten gebruikt om een uitgedacht patroon te ontwikkelen. In onze collectie tegels met maat 15x60 vindt u ook de 5-10-15x60 tegels, welke geschikt zijn voor een wildverband op de vloer of wand van uw badkamer. Dit patroon vergt wat meer tijd en denkwerk, maar hier krijgt u wel luxe voor terug.

Tegels 15x60: hout, beton of steen?

Niet alleen het legverband heeft invloed op hoe de tegels van 15x60 uw badkamer opknappen, ook de stijl zorgt voor een specifiek effect. Tegels van 15x60 zijn verkrijgbaar in bijzondere stijlen, zoals met een beton- of houtlook.

Voor de wand kunt u ook kiezen voor 15x60 tegels die een ruwe bakstenenmuur nabootsen. Door de verschillende diktes steken de tegels van 15x60 op bepaalde punten uit, waardoor uw badkamermuur een ruigere uitstraling krijgt. Dit, in combinatie met het kleurverloop op de tegels, zorgt voor een natuurlijke look.

Tegels 15x60 kopen bij Douche Concurrent

Met tegels van 15x60 maakt u van uw badkamer een heus kunstwerk. Bekijk ons assortiment op onze website of bezoek één van onze showrooms. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten denken graag met u mee.