Tegels 13x13

Wie zegt dat ouderwets een slechte eigenschap is? Deze tegels van 13x13 bewijzen het tegendeel! Door deze wandtegels in uw badkamer te plaatsen kunt u in een handomdraai een authentiek Hollandse look creëren. Met deze tegels van 13x13 haalt u dus gemakkelijk een oergezellige sfeer in huis.

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Tegels 13x13: unieke wandtegels voor uw badkamer

De tegels van 13x13 in ons assortiment worden ook wel ‘Hollandse witjes’ genoemd. Dit soort tegels wordt op de originele ambachtelijke wijze geproduceerd, waardoor ze door de jaren heen hun authentieke karakter hebben behouden.

De samenstelling van de klei is geheim, maar dit mengsel wordt in een mal gevormd en daarna gebakken. Zodra ze uit de oven komen, worden de tegels van 13x13 zorgvuldig geglazuurd, wat zorgt voor de kenmerkende glansafwerking. Deze tegels blijven ongezaagd, wat betekent dat ze niet-gerectificeerd zijn. Geen enkel witje is door dit productieproces hetzelfde, waardoor het eindresultaat altijd uniek is.

De tegels van 13x13 in ons assortiment hebben het typische uiterlijk van de Hollandse witjes, maar zijn gemaakt van keramiek. Zo geniet u van onderhoudsvriendelijke tegels, mét een Oudhollandse look.

Gekleurde tegels 13x13 als blikvanger

De tegels van 13x13 worden wel Hollandse witjes genoemd, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Fel zijn ze niet, want deze kleuren worden in het proces gemengd met de originele witte (en beige) kleur. Hierdoor houden de tegels van 13x13 een zacht uiterlijk, maar worden ze wel voorzien van een vrolijke tint.

Kracht van tegels 13x13

Om diverse redenen passen de tegels van 13x13 eigenlijk in ieder interieur. Voor badkamers met een retro of vintage inrichting zijn de Hollandse witjes ideaal om de nostalgische sfeer te benadrukken. Het kleine formaat, de ongelijke randen en de glanzende laag zorgen voor een landelijke uitstraling die perfect past bij dit soort antieke stijlen.

De tegels van 13x13 zijn ook zeker geschikt voor een moderne badkamer. Door de neutrale kleuren zijn ze namelijk eenvoudig te combineren met diverse andere stijlen.

Welke tegels 13x13 passen bij u?

Bij Douche Concurrent kunt u prachtige tegels van 13x13 online bestellen voor op uw badkamerwand. Gaat u voor klassiek wit, appeltjesgroen of misschien een combinatie van meerdere kleuren? Bekijk het assortiment op onze website of bezoek één van onze showrooms. Mocht u er niet uitkomen, neem dan zeker contact met ons op. We helpen u graag in uw zoektocht naar geschikte tegels van 13x13.