Sunshower

De Sunshower zorgt voor weldadige infrarood warmte en zonlicht tijdens het douchen, daarnaast heeft de Sunshower een ontspannen en pijn verlichtende werking. De Sunshower is zo afgesteld dat u een gezonde en veilige dosis UV-licht ontvangt in uw eigen badkamer. Bij Douche Concurrent vindt u Sunshowers in diverse uitvoeringen en formaten.

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Met een Sunshower worden je douchebelevingen nóg specialer en relaxter. U geniet namelijk niet alleen van het heerlijk warm water onder de douche, maar de Sunshower biedt ook nog veel voordelen voor uw gezondheid. Zo zorgt het UV-licht van de Sunshower voor de aanmaak van vitamine D. Met een Sunshower haalt u al het goede van de zon op een verantwoordelijke manier in uw eigen badkamer.

Sunshower voordelen

De Sunshower brengt diverse voordelen met zich mee. Zo zorgt het lage, verantwoorde dosis UV-licht niet alleen voor een mooi kleurtje, maar ook voor een gezonde dosis vitamine D. Vitamine D speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Door het vitamine D-niveau op peil te houden merkt u al snel een stijging in uw energieniveau en gezondheid. Daarnaast zorgt het UV-licht van de Sunshower voor ontspanning, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en werkt het zeer pijn verlichtend. In de winter een mooi kleurtje? Gebruik de Sunshower dagelijks zodat uw huid geleidelijk went aan het zonlicht. Op deze manier maakt uw huid op een natuurlijke wijze pigment aan en heeft u het hele jaar door een mooi en gezond kleurtje.

Sunshower opbouw

De Sunshower opbouw is eenvoudig te plaatsen in vrijwel elke doucheruimte, voorzien van volledige infraroodfunctie en royale afmetingen om u van top tot teen te ontspannen. De Sunshower opbouw is ideaal als u snel en zonder verbouwing wilt genieten van infrarood onder de douche. Naast een Sunshower met een speciale opbouwoplossing, kunt u bij Douche Concurrent ook terecht voor een Sunshower met een inbouwoplossing. Deze kunt u prachtig integreren in de wand van uw badkamer.

Sunshower prijzen

Bent u op zoek naar de beste Sunshower prijzen? Zoek dan niet verder! Bij Douche Concurrent vindt u mooie Sunshower prijzen. De Sunshower prijzen verschillen per uitvoering. Zo zijn de prijzen voor een Half Body Sunshower en een Full Body Sunshower verschillend. De verschillende prijzen nemen echter niet weg dat werkelijk elke Sunshower een grote toegevoegde waarde heeft voor een goede gezondheid en een ontspannen gevoel.

Sunshower aanbieding

Voor een mooie Sunshower aanbieding zit u bij Douche Concurrent ongetwijfeld goed. Bij Douche Concurrent vindt u namelijk altijd de beste Sunshower aanbieding. Neem eens een kijkje bij onze Sunshower aanbiedingen en wellicht ervaart u binnenkort zelf de vele voordelen van de Sunshower. Kijk goed naar de verschillende modellen die er bij ons in het assortiment in de aanbieding zijn.

Sunshower kopen bij Douche Concurrent

Wilt u een Sunshower kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een ruim aanbod aan verschillende Sunshowers, bijvoorbeeld om daar gebruik van te maken in een inloopdouche of in combinatie met een douchecabine. Bekijk online de verschillende Sunshowers om daar op uw gemak een keuze uit te maken. U kunt onze Sunshowers eenvoudig online bestellen, dan maken wij de verzending naar uw adres zo snel mogelijk in orde.