Wellness

Wilt u het wellness gevoel helemaal compleet maken? Gebruik dan geurolie in uw stoomcabine. Met de warme geur van sandelhout, de frisse geur van sinaasappel of de fleurige geur van magnolia geniet u helemaal van uw stoomcabine. En wist u dat u de geurolie ook elders in huis kunt gebruiken?
Wat voor wellness zoekt u?

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Het volgende wellness weekend gewoon bij u thuis beleven en er in de stoomcabine voor zorgen dat u even helemaal tot rust kunt komen? Op het gebied van wellness zijn er diverse heerlijke producten beschikbaar. Ze zorgen ervoor dat u even helemaal nergens aan hoeft te denken en u voor uw eigen ontspanning kunt zorgen. We hebben de wellness in Nederland sinds een aantal jaren ontdekt, dankzij de douchecabines en stoomcabines is het mogelijk om daar gewoon thuis gebruik van te maken. U heeft de keuze uit verschillende hoogwaardige producten, altijd op basis van een heerlijke geur die u even mee kan nemen naar een andere wereld.

Geurolie kopen

Het is op het gebied van wellness bijvoorbeeld een uitstekend idee om geurolie te kopen. De verschillende oliën hebben bijvoorbeeld een kalmerende werking of zorgen ervoor dat u zich in gedachten even kunt laten vervoeren naar de andere kant van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan de geurolie die u meeneemt naar de tropische kust of geniet van de bijzondere krachten van de kamperfolie. Tijdens de koude dagen in het jaar is de geur van kerstbomen heerlijk, terwijl de geur van bessen het in de lente bijvoorbeeld weer goed doet.

Creëer uw eigen wellness

Dankzij de geurolie heeft u de mogelijkheid om uw eigen wellness te creëren. De geurolie zorgt er als het ware voor dat u zich via de neus kunt laten vervoeren naar een totaal andere wereld. Dit is bijvoorbeeld fijn in combinatie met een stoomcabine of een sauna. U zorgt er daarin voor dat u even helemaal kunt ontspannen en weg kunt dromen bij de heerlijke geuren die er beschikbaar zijn. Het is een wellness bij u thuis, zodat u bijvoorbeeld tijdens het weekend de mogelijkheid heeft om daar uitgebreid te genieten.

Wellness in de stoomcabine

Wilt u gebruik maken van de wellness in de stoomcabine of er elders in huis voor zorgen dat u zich heerlijk kunt ontspannen bij een van de geuren die er beschikbaar zijn? Bekijk de diverse geuroliën. Uiteraard zorgen we voor een handige gebruiksaanwijzing, zodat u eenvoudig na kunt gaan hoe u daar thuis het best gebruik van kunt maken voor uw eigen wellness in Nederland. U kunt de wellness producten eenvoudig online bestellen. Wij gaan daar meteen mee aan de slag en maken die direct in orde voor de verzending.