1 persoons stoomcabine met bad

Met een 1 persoons stoomcabine met bad kunt elke dag heerlijk ontspannen in uw eigen badkamer. Douche Concurrent heeft verschillende 1 persoons stoomcabines met bad in het assortiment, met allerlei opties. Zo kiest u de stoomcabine die bij u past.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Een 1 persoons stoomcabine met bad combineert het beste van twee werelden. Het is aan de ene kant een stoomcabine die zorgt voor een heerlijk ontspannende behandeling, terwijl u daarnaast onderuit kunt zakken in een luxe bad. Het is de combinatie die aan de ene kant ruimte bespaart, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op het maximale comfort en pure luxe in de badkamer. Een stoomcabine met bad voor 1 persoon vormt wat dat betreft een uitstekende keuze. Uiteraard zijn er naast de 1 persoons stoomcabines met bad ook modellen met een bad voor 2 personen beschikbaar.

Ruimtebesparende stoomcabine

De 1 persoons stoomcabine met bad helpt u eenvoudig ruimte te besparen. Het model zorgt er in een zo compact mogelijke ruimte voor dat u een stoomcabine tot uw beschikking heeft en u bovendien in bad kunt. We noemen het ook wel een stoomcabine met whirlpool, wat goed aangeeft dat u van de beide producten kunt genieten. Dankzij onze aanbiedingen voor de stoomcabines en de baden betaalt u daarvoor bovendien een scherpe prijs. We berekenen de prijzen van een stoomcabine met bad in de outlet, terwijl u bij Douche Concurrent kunt rekenen op hoge kwaliteit onderdelen, een goede service en vlotte verzending van uw aankoop.

Stoomcabine met whirlpool

De 1 persoons stoomcabine met bad is een stoomcabine met een whirlpool, de combinatie die het mogelijk maakt om uitgebreid te ontspannen. U kunt er heerlijk in plaatsnemen voor een uitgebreid bad of aan de andere kant zorgen voor een behandeling op basis van stoom. De stoom heeft een positieve invloed op het lichaam en de huid, bijvoorbeeld dankzij de reiniging op het moment dat de poriën open gaan. Het stomen in een 1 persoons stoomcabine met bad reinigt u van binnen en van buiten. Uiteraard kunt u daarna heerlijk ontspannen in bad of kunt u de whirlpool gebruiken om de poriën op voorhand open te laten gaan.

Stoomcabine met 2 persoons bad

Naast de 1 persoons stoomcabine met bad ook op zoek naar de modellen met 2 persoons baden? Er zijn verschillende varianten beschikbaar, het is een goed idee om die online met elkaar te vergelijken. Uiteraard kunt u de 1 persoons stoomcabine met bad gewoon online bestellen, wij gaan daar direct voor u mee aan de slag. We zorgen voor een vlotte bezorging naar uw adres, zodat u zo snel mogelijk in bad kunt.