Stoomcabines met bad

Kom aan het eind van de dag tot rust in uw eigen stoomcabine met bad. Een stoomcabine met bad geeft het ultieme wellness gevoel, terwijl u de deur niet uit hoeft. Wij hebben cabines met bad voor 1 of 2 personen in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende designs en formaten.
Wat voor stoomcabines met bad zoekt u?

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Stoomcabine met bad een genot in de badkamer

Stoomcabine met bad is een prachtige denkbeeld. Douche Concurrent kan deze gedachte realiseren door onze uitgebreide assortiment van Stoomcabines met whirlpool. s ‘ochtends als u wakker wordt en s ’avonds voor het slapengaan. U brengt een hoop tijd door in de badkamer. Juist om die reden is het belangrijk dat u de juiste spullen heeft staan en zich comfortabel voelt.

Een stoomcabine met whirlpool is niet alleen ruimtebesparend, maar biedt u daarnaast een volwaardige stoomcabine EN whirlpool. Twee vliegen in één klap dus. Bovendien heeft elke onderdeel weer een aantal royale en praktische voordelen.

Stoomcabine met bad en zijn voordelen

Een stoomcabine genereert stoom. Deze stoom heeft een positieve invloed op het lichaam en uw huid. Uw poriën worden gereinigd en door de warme stoom worden de luchtwegen vrijgemaakt en voelt u zich gemakkelijker. Stomen reinigt u van binnen als van buiten.

Een whirlpool biedt eveneens een aantal luxueuze en medische voordelen. De ontspannende factor van een whirlpool spreekt voor zich. U kunt na een lange dag even tot rust komen in heerlijk bubbelend water. Bovendien zorgt het warme water ervoor dat uw bloedsomloop versnelt, waardoor de toevoer van de zuurstof in de lichaam groter wordt. Het gevolg is dat u zich fitter voelt. Te lang in de whirlpool zitten, zorgt ervoor dat u zich vermoeid voelt. Dit kan een zweverig gevoel geven.

Tegen scherpe prijzen biedt Douche Concurrent royale luxe en vorstelijk genot waar u op een dagelijkse basis van kan genieten. De lage prijzen gaan natuurlijk niet ten koste van de kwaliteit. Douche Concurrent hanteert een hoge norm als het gaat om kwaliteit en design. Stoomcabines met bad bestellen kan daarom eenvoudig online via onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.