Sauna

Een sauna in uw eigen badkamer? Dat kan! Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan sauna's beschikbaar. Zo hoeft u niet meer de deur uit wanneer u wilt genieten van de sauna. De sauna's zijn beschikbaar in verschillende formaten en zijn voorzien van allerlei opties.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Sauna, de ultieme droom voor velen

Een sauna thuis in uw badkamer is voor velen de ultieme droom. Douche Concurrent kan deze droom voor u laten uitkomen. Ontspanning en rust zijn de twee begrippen die gepaard gaan meteen sauna. U kunt een sauna in verschillende groottes kopen. De sauna’s van Douche Concurrent bestaan voornamelijk uit veiligheidsglas. Door de doorzichtige voorkant van de sauna oogt de sauna veel ruimer en ervaart u een comfortabele en luxueuze gevoel.
Sauna’s stralen een en al luxe en comfort uit. De straling van de infrarood sauna in de saunacabine zorgt voor natuurlijke warmte. Terwijl u aan het transpireren bent, kunt u genieten van een muziekje met eigen voorkeur dankzij de ingebouwde radio/cd-speler met speakers.

Sauna’s hebben een positieve invloed op het lichaam

De sauna’s van Douche Concurrent hebben full-spectrum stralers. Hierdoor ondervindt uw complete lichaam de infraroodstraling. Uw lichaam ondergaat als het ware een training. Uw lichaam warmt op en transpireert waardoor de vochtreserves in uw lichaam worden ververst. De bloedsomloop versnelt door de warmte, hierdoor verdwijnen afvalstoffen uit uw lichaam. U bouwt weerstand op en u geeft uw lichaam en mentale gedachtegang rust en ontspanning.
Alle sauna’s zijn uitgerust met professionele kleurentherapie voor een betere gemoedstoestand. Door de kleurentherapie ervaart u het gevoel alsof u vrolijker en optimistischer bent. Bij Douche Concurrent geniet u van twee jaar garantie op de sauna en vijf jaar garantie op de stralers.
Kortom, een sauna heeft naast zijn luxe, ook veel praktische en gezonde functies. De ontspannende factor spreekt voor zich bij de sauna. Doordat de sauna’s voor een groot deel uit veiligheidsglas bestaan, oogt de ruimte waarin de sauna zit ruimer.

Een sauna kunt u eenvoudig online bestellen bij Douche Concurrent. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk thuis heeft. Wilt u graag advies over sauna's? U bent ook van harte welkom in onze showroom. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar.