Infrarood stoomcabines

Een infrarood stoomcabine combineert een infrarood sauna met een douche en een stoomcabine. 3 voordelen in één dus! Een infrarood sauna werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijn en verbetert de bloedsomloop. Verder is een infrarood stoomcabine voorzien van allerlei luxe functies, zoals bluetoothverbinding en massagejets.
Wat voor infrarood stoomcabines zoekt u?

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Infrarood sauna en de voordelen

Infrarood sauna wordt verwarmd door infrarood stralers. Een infrarood sauna heeft verscheidene positieve effecten op de gezondheid. Zo werkt een infrarood sauna bijvoorbeeld verlichtend bij spier- en gewrichtspijn. Dit effect wordt geoptimaliseerd, door verschillende stralers in de infrarood cabine zelf. Verder stimuleert een infrarood sauna de bloedsomloop. Dit komt doordat de warmte, die wordt gegenereerd door de infraroodlamp, de bloedvaten verwijdt.

Een infrarood sauna haalt dezelfde temperatuur als een Turks stoombad. Tevens heeft een infrarood sauna ook een zuiverende werking op de huid. Verschillende huidaandoeningen kunnen met de infrarood sauna bestreden worden. Een infrarood sauna laat je transpireren. De afwisseling van transpireren en afkoelen, reinigt de huid grondig. De poriën gaan open, waardoor afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Infrarood cabine en kwaliteit

Infrarood cabine is een cabine waar u heerlijk in kan douchen en stomen. Een infrarood cabine is standaard uitgerust met full-spectrum infrarood stralers. Dit is de laatste trend op sanitair gebied. De infrarood cabine biedt het ultieme wellness gevoel, gewoon bij u thuis. Verder is de infrarood cabine vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo bestaat deze onder andere uit gesatineerd aluminium. Verder bestaat de infrarood cabine uit hoogwaardig veiligheidsglas, dat in miljoen kleine stukjes breekt op het moment van een ongeluk in deze infrarood cabine. Dit beperkt de kans op glasverwondingen. De infrarood cabine bevat ook een Bluetoothfunctie, waarbij u muziek kunt afspelen, terwijl u gebruik maakt van de infrarood sauna. Het bevat ook een regendouche met LED-verlichting, kleurentherapie en zes massagejets.

De infrarood cabine bevat een stoomgenerator van 3KW. Alle andere elektra in deze infrarood cabine kan worden aangesloten op 230 volt, met 16 of 20 ampère met randaarde. De infrarood cabine staat garant voor een lange levensduur. Bij Douche Concurrent kunt u uw perfecte infrarood sauna kopen. De infrarood sauna is er in verschillende modellen. Het bestellen van een infrarood sauna kan eenvoudig online of in onze showroom.