Infrarood douchepanelen

Heeft u vaak last van spier- of gewrichtspijn? Kies dan voor een douchepaneel met infrarood. De infrarood straling zorgt voor verlichting van de pijn en bevordert tevens de bloedsomloop. Zo helpt u uw lichaam afvalstoffen te verwijderen. Een douchepaneel met infrarood draagt dus echt bij aan uw gezondheid.

13 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

13 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Infrarood douchepanelen zorgen voor een verzameling van infrarood stralers in de douchecabine. Dit heeft een aantal positieve effecten op de gezondheid. Het werkt bijvoorbeeld op een verlichtende wijze bij spier- en gewrichtspijn. Daarnaast is het door middel van infrarood mogelijk de bloedsomloop te stimuleren. Op die manier kunnen de infrarood douchepanelen een positieve invloed hebben op de gezondheid. Uiteraard zijn er stoomcabines en douchecabines beschikbaar waarin u de douchepanelen kunt gebruiken, zodat u er op verschillende manieren met uit de voeten kunt.

Infrarood stoomdouche

Een infrarood stoomdouche kopen door deze douchepanelen te plaatsen in de stoomcabine? Kijk goed naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. De temperatuur van een dergelijke infrarood douche is te vergelijken met die in een Turks stoombad. Dit betekent dat u zich heerlijk kunt ontspannen en u even nergens aan hoeft te denken. Dankzij de infrarood douchepanelen heeft u de mogelijkheid om diverse aandoeningen van de huid te behandelen, zodat u bovendien actief werkt aan uw gezondheid. De infrarood stralen zorgen er onder andere voor dat de poriën open gaan staan, zodat de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Sunshower

Houd er rekening mee dat een stoomdouche op basis van infrarood en de infrarood douchepanelen wat anders zijn dan de sunshowers. Een sunshower biedt u de mogelijkheid om door middel van infrarood licht bruiner te worden. U werkt aan een natuurlijk kleurtje, zodat u niet te wit naar het strand hoeft of u niet te snel zal verbranden. De infrarood douchepanelen hebben een meer ontspannende en zelfs medische functie. Op die manier zijn de douchepanelen met infrarood van grote toegevoegde waarde voor een goede gezondheid.

Infrarood douchepanelen kopen

Wilt u een van de infrarood douchepanelen kopen, bijvoorbeeld om daar gebruik van te maken in een inloopdouche of in combinatie met een douchecabine? U kunt er verschillende kanten mee op. Uiteraard leveren we een uitgebreide handleiding mee. Aan de hand daarvan is het mogelijk om de infrarood douchepanelen zelf te monteren of daar in ieder geval de instructies voor te geven. Bovendien geeft de handleiding aan hoe u er vervolgens gebruik van kunt maken om op een goede wijze te werken aan uw gezondheid. Bekijk online de verschillende infrarood douchepanelen om daar op uw gemak een keuze uit te maken. U kunt onze infrarood douchepanelen online bestellen, wij maken ze zo snel mogelijk klaar voor de verzending naar uw adres.