Spiegelverwarming

Heeft u last van beslagen spiegels tijdens en na het douchen? Plaats dan eenvoudig spiegelverwarming achter uw huidige spiegel. Zo kunnen uw spiegels niet meer beslaan en kunt u na het douchen direct gebruik maken van uw spiegel.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Spiegelverwarming voorkomt dat de spiegel beslaat wanneer u onder de douche stapt of in bad gaat. De verwarming van de spiegel voorkomt dat het glas beslaat, zodat u er na het douchen of zelfs tijdens het douchen gewoon gebruik van kunt maken. Uiteraard heeft u de keuze uit verwarming in verschillende formaten, zodat u die netjes op maat op de achterzijde van de spiegel kunt aanbrengen. De verwarmingsringen van de sticker zorgen voor de verwarming van de spiegel, dus zorg ervoor dat u de maat daarvan afstemt op het gewenste gebruikt.

Spiegelverwarming op maat

Gebruik maken van spiegelverwarming op maat? Het is van groot belang dat de afmetingen aansluiten bij de spiegel die u heeft hangen of wilt bestellen. Vindt u het van belang dat de volledige spiegel vrij is van wasem of is het voldoende om bijvoorbeeld het grootste gedeelte van het midden van de spiegel vrij te houden? U kunt een keuze maken uit de verschillende vormen van spiegelverwarming. We zorgen er daarmee voor dat u de spiegelverwarming eenvoudig online kunt bestellen en dat de verwarming aansluit bij uw specifieke wensen. Er is spiegelverwarming beschikbaar op basis van 230V voor in het stopcontact, net als varianten op basis van 12V voor andere aansluitingen.

Spiegelverwarming aansluiten

Wilt u zelf de spiegelverwarming aansluiten of heeft u daarvoor een vakman in de arm genomen? We zorgen bij de verwarming voor de spiegel altijd voor een uitgebreid handleiding, zodat u eenvoudig na kunt gaan hoe u daarmee aan de slag dient te gaan. U zorgt er daarmee voor dat de spiegelverwarming op de juiste wijze wordt aangesloten of dat u daar eenvoudig zelf voor kunt zorgen. Het resultaat is een spiegel die niet meer zal beslaan. Het is verstandig om de spiegelverwarming te koppelen met eventuele verlichting, zodat u de beide elementen tegelijkertijd kunt inschakelen.

Spiegelverwarming kopen

Online spiegelverwarming kopen en er op een bestaande spiegel voor zorgen dat die niet meer zal beslaan of er voor een nieuwe spiegel meteen voor zorgen dat u er verwarming bij beschikbaar heeft? We maken het u online graag eenvoudig. Bekijk de verschillende vormen van verwarming voor de spiegel, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag. We zorgen er op die manier voor dat u de spiegelverwarming zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u daar direct mee aan de slag kunt.