Scheerspiegels

Een scheerspiegel kan tot wel 20 keer vergroten en is handig wanneer u precies te werk moet gaan, bijvoorbeeld bij het scheren of het aanbrengen van make-up. Er zijn zelfs scheerspiegels beschikbaar met LED verlichting, zodat u alles goed kunt zien.

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De scheerspiegels kennen we ook wel als een make-up spiegel of een cosmeticaspiegel. Het is een relatief kleine spiegel die zorgt voor een vergroting van het spiegelbeeld. Dankzij de vergroting van 10x of 20x kunt u zelfs de kleinste details gemakkelijk waarnemen en maken de scheerspiegels het eenvoudig om voor een mooi glad en verzorgd uiterlijk te zorgen. De scheerspiegels zorgen binnen het sanitair voor een praktische toepassing, op basis waarvan u er eenvoudig voor zorgt dat u goed kunt zien wat u doet. Graag gebruik maken van de modellen met verlichting, een goedkoop model kopen of een design spiegel op de kop tikken? Wij zorgen voor een uitgebreid online aanbod.

Scheerspiegels met verlichting

Binnen de spiegels vindt u online andere de scheerspiegels met verlichting. Deze maken het eenvoudig om ook wanneer het al donker begint te worden of nog niet licht is te scheren of u op te maken. Het is een scheerspiegel of een cosmeticaspiegel, het gaat in de beide gevallen om hetzelfde product. De verlichting zorgt er op een indirecte wijze voor dat er voldoende licht beschikbaar is om u goed op te kunnen maken of te kunnen scheren. Uiteraard zorgen we voor de scheerspiegels van de verschillende bekende merken, aan de hand waarvan u kunt rekenen op pure A-kwaliteit.

Goedkope scheerspiegels

Aan de andere kant juist op zoek naar de goedkope scheerspiegels die er beschikbaar zijn, zodat u daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken? De scheerspiegel hoeft niet duur te zijn, het gaat om een relatief kleine spiegel die op een eenvoudige manier in elkaar zit. Dit betekent dat u online voor een lage prijs toch een van de mooie en degelijke scheerspiegels kunt kopen. U betaalt een lage prijs voor goede kwaliteit, zodat u de mogelijkheid heeft u op te maken of te scheren. In een aantal gevallen zijn er zelfs goedkope scheerspiegels met verlichting beschikbaar.

Design scheerspiegel kopen

Aan de andere kant liever een design scheerspiegel kopen die op een mooie manier aansluit bij de andere elementen in de badkamer? U kunt denken aan het gebruik van glas, RVS en chroom om de spiegels op een mooie manier vorm te geven. Bekijk de verschillende design scheerspiegels en vergelijk die met de goedkope modellen. Aan de hand daarvan kunt u eenvoudig een keuze maken. Bestelt u online een van de scheerspiegels uit ons brede assortiment? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de spiegel vervolgens snel in huis heeft. Zo is een scheerspiegel bestellen een eitje!