Ronde badkamerspiegel

Zoekt u een ronde badkamerspiegel? Door de vorm is het een mooie toevoeging in de ruimte. Het is momenteel erg populair, want het biedt een contrast naast de strakke lijnen die vaak in de badkamer te vinden zijn. Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod. Bent u op zoek naar een spiegel met verwarming en/of verlichting? Wij hebben het allemaal!

70 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

70 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

De ronde badkamerspiegel als blikvanger

We zien de ronde badkamerspiegel steeds vaker terug. De reden hiervoor is dat de vorm al gauw voor een mooie balans zorgt in het interieur. Veel onderdelen in de badkamer hebben namelijk harde rechthoekige lijnen, zoals een douchecabine. Door gebruik te maken van ronde vormen ontstaat er een mooi contrast. Dit maakt de ronde badkamerspiegel ook een echte eyecatcher. Als u deze vorm vaker terug wilt laten komen in de ruimte, kunt u gebruik maken een ronde douchekop.

Een ronde badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Wilt u de luxe niet alleen terugzien in de uitstraling, maar ook in de functies? Dan raden wij een ronde badkamerspiegel met verlichting en verwarming aan! Dit is een erg praktische en mooie toevoeging aan uw badkamer.

Bij Douche Concurrent hebben we een aantal ronde badkamerspiegels met verlichting en verwarming in ons assortiment. Deze zijn erg praktisch! De verlichting in de spiegel zorgt ervoor dat er een extra lichtpunt wordt gecreëerd in de ruimte. In een badkamer komt er vaak alleen licht van bovenaf, waardoor uw gezicht niet helemaal goed zichtbaar is. Zo wordt het dus moeilijk om uw make-up aan te brengen of om de baard te scheren. Om dit makkelijker te maken, kan een spiegel met verlichting een goede toevoeging zijn. Ook kan het voor sfeer zorgen in de badkamer. Bent u van plan om te gaan badderen en vindt u het niet fijn als de hele kamer verlicht is, maar bieden kaarsen niet genoeg licht? Dan kan een spiegel met verlichting van pas komen! Er zijn spiegels beschikbaar met dimbaar licht. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel licht u nodig heeft.

Ook verwarming is een praktische toevoeging in een vochtige ruimte! Het zorgt er namelijk voor dat er nooit condens gevormd wordt op uw spiegel. Zo kunt u uzelf te allen tijde zien in de reflectie. Een badkamerspiegel met verwarming gaat vanzelf aan als het licht ook aanstaat. Dit zal ervoor zorgen dat de spiegel tijdens het douchen niet zal beslaan. Dit is handig als u haast heeft in de ochtend. Ook kan het handig zijn als iemand zich klaar moet maken terwijl een ander gebruik maakt van de douche.

De ronde badkamerspiegel met zwart? Een stijlvolle keus!

Bent u op zoek naar een trendy aanvulling? Dan is een ronde badkamerspiegel met zwart perfect voor u! Tegenwoordig zijn zwarte accessoires erg hip in badkamers. Vrijwel alles is beschikbaar in deze kleur, van kranen tot douchecabines. Als deze tint ook in uw badkamer terugkomt, kan het plaatsen van een ronde badkamerspiegel met een zwart randje zorgen voor één geheel. Zo komt deze kleur overal terug!

Bij Douche Concurrent hebben we een hoop opties als u op zoek bent naar een spiegel met deze tint. U kunt door ons assortiment heen scrollen om alle opties te bekijken. Deze zult u herkennen aan de zwarte omlijsting. Ook wordt het aangegeven in de titel van het product.

Een ronde spiegel voor iedere kamer in huis

Weet u dat de ronde spiegel niet alleen mooi staat in de badkamer? Onze spiegels kunnen in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden! Zo kunt u bijvoorbeeld een grote ronde spiegel gemakkelijk in uw woonkamer plaatsen. Dit zal een perfecte keuze zijn als wanddecoratie. Ook kunt u voor een iets kleinere variant kiezen. Deze kunt u vervolgens plaatsen in de gang. Als u weggaat, kunt u nog snel even kijken of uw haar wel goed zit. Ook kan het handig zijn als u last minute wat lippenstift op wil doen.

Beschikt u over een aparte ruimte waar u uw make-up aanbrengt? Of doet u dit in de slaapkamer? Dan raden wij u aan om eens te kijken naar een ronde spiegel met verlichting! Het licht komt dan van voren in plaats van boven, wat erg handig kan zijn. Ook het epileren van de wenkbrauwen wordt op deze manier makkelijk gemaakt. Een ronde spiegel kan dus in iedere ruimte van het huis geplaatst worden.

Badkamerspiegel rond: vind het perfecte model bij Douche Concurrent!

Bent u helemaal zeker van uw zaak en klaar om een ronde badkamerspiegel aan te schaffen? Dan kunt u dat gemakkelijk via de website doen! Zodra u de bestelling plaatst, gaan wij direct aan de slag met uw order. Wilt u ze toch nog liever in het echt bewonderen? Of wilt u simpelweg nog wat advies ontvangen over een badkamerspiegel rond? Dan staan onze specialisten voor u klaar in onze showrooms! Zien we u snel in Schiedam of Beverwijk?

Veelgestelde vragen over ronde badkamerspiegels

Waarom kiezen voor een ronde badkamerspiegel met verlichting?

Een ronde badkamerspiegel met verlichting heeft vele voordelen. Niet alleen zorgt het voor een speelse look, het is ook nog eens erg praktisch. U kunt namelijk kiezen uit twee soorten: een spiegel waar het licht langs de wanden loopt of een spiegel waarbij licht op uw gezicht valt. Als u kiest voor de eerste optie, dan creëert deze spiegel een hoop sfeer in uw badkamer. Vooral als u kiest voor licht dat dimbaar is kunt u erg met het licht spelen. Als u kiest voor licht dat direct op uw gezicht valt, dan is het zo dat alles erg goed te zien is. LED-verlichting komt overigens het dichtst in de buurt van daglicht, waardoor dit een uitstekende spiegel zal zijn voor uw make-up. Ook het scheren van de baard en het epileren van de wenkbrauwen worden zo een makkelijk klusje.

Waarom kiezen voor een ronde badkamerspiegel met verwarming?

Een badkamerspiegel met verwarming kan erg van pas komen op het moment dat u direct na het douchen de spiegel nodig heeft. Vaak beslaat de spiegel op het moment dat u onder een warme straal staat. Erg onhandig, als u het daarna direct nodig heeft. Een badkamerspiegel met verwarming voorkomt condensvorming. Zo hoeft u het product dus niet eerst met aan handdoek te poetsen om er iets in te kunnen zien! Ook is het een uitkomst als u de spiegel nodig heeft terwijl er iemand anders gebruik maakt van de douche. Zo kunt u uzelf de hele tijd blijven zien, terwijl de ander de straal heel heet kan zetten!

Welke soorten ronde badkamerspiegels zijn er?

Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod aan ronde badkamerspiegels. Er zijn dus ook veel mogelijkheden. Er zijn verschillende maten, glasdiktes en kleuren. De kleinste spiegel heeft een afmeting van 40 bij 40 centimeter en de grootste 120 bij 120 centimeter. U kunt dus kiezen uit een kleine, gemiddelde of grote ronde spiegel. Wij raden u aan om de spiegel af te stemmen met uw badkamermeubel, zodat het in verhouding is.

Verder zijn er ook nog spiegels met een omlijsting in een aantal kleuren. U heeft de keuze uit zwart, goud of wit. Wij adviseren u om te kiezen voor een kleur die vaker in de ruimte terugkomt. Heeft u bijvoorbeeld zwarte kranen? Dan is het mooi om een ronde spiegel met zwart aan te schaffen.