Cosmeticaspiegels

Een cosmeticaspiegel kan tot wel 20 keer vergroten en is handig wanneer u precies te werk moet gaan, bijvoorbeeld bij het scheren of het aanbrengen van make-up. Er zijn zelfs cosmeticaspiegels beschikbaar met LED verlichting, zodat u alles goed kunt zien.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op spiegels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

11 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

De cosmeticaspiegels kennen we ook wel als scheerspiegel of make-up spiegel. Het zijn verschillende benamingen voor een spiegel die bijvoorbeeld 10x of 20x keer vergroot. De relatief kleine ronde spiegels zorgen er met de vergroting voor dat u eenvoudig voor het precisiewerk kunt zorgen. Heel precies cosmetica of make-up aanbrengen? Heel precies scheren en zorgen voor een perfect resultaat? De verschillende cosmeticaspiegels bij ons uit het assortiment zijn daar uitstekend voor geschikt.

Cosmeticaspiegels in de badkamer

De cosmeticaspiegels vormen in de badkamer een uitstekende keuze. U heeft er de make-up of uw scheermaterialen bij de hand, dankzij de spiegels is het goed mogelijk om heel precies te werken. Uiteraard zijn er een aantal verschillende modellen beschikbaar. Bekijk de diverse klassieke cosmeticaspiegels en blader tevens door de meer moderne exemplaren. Benieuwd naar wat er beschikbaar is of aan de andere kant juist heel specifiek op zoek? Er zijn tal van cosmeticaspiegels beschikbaar om inspiratie op te doen, daarnaast maken we het u graag gemakkelijk om heel specifiek op zoek te gaan naar een bepaald model.

20x vergrotende spiegel kopen

Vindt u bijvoorbeeld de vergrotende factor van de cosmeticaspiegels van belang? Er zijn cosmetica spiegels die 10x vergroten en u kunt daarnaast gebruik maken van een 20x vergrotende cosmeticaspiegel. Wat dat betreft heeft u de keuze uit diverse modellen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u met de grootst mogelijke precisie kunt werken. De verschillende cosmeticaspiegels zijn goed geschikt om te scheren of uw make-up aan te brengen. U hoeft niet langer bijna tegen de spiegel aan te staan om het toch goed te kunnen zien. Uiteraard zijn er tevens cosmeticaspiegels met verlichting beschikbaar, zodat u ook in het donker uiterst precies kunt werken.

Cosmeticaspiegel met LED verlichting

Bekijk bijvoorbeeld de verschillende cosmeticaspiegels met LED verlichting. Het is een zuinige en duurzame vorm van verlichting die er in de badkamer voor zorgt dat u voldoende licht tot uw beschikking heeft. Bekijk de verschillende cosmeticaspiegels en bestel online het model waar u gebruik van wenst te maken. Bestelt u online een van de spiegels? Na het bestellen van uw cosmeticaspiegel gaan wij er meteen voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat we de verzending direct in orde maken. Dat betekent dat u de cosmeticaspiegel zo snel mogelijk in huis heeft om die te monteren en daar gebruik van te maken.