Badkamerspiegels met verwarming

Met een badkamerspiegel met verwarming heeft u nooit meer last van een beslagen spiegel. Ook zijn deze spiegels voorzien van verlichting. Zo hoeft u geen extra lichtpunt aan te leggen en is de spiegel na het douchen klaar voor gebruik. De spiegels zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en vormen.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op spiegels
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 107 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 107 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De badkamerspiegels met verwarming helpen te voorkomen dat de spiegel beslaat tijdens het douchen. De verwarming achter de spiegel schakelt automatisch in wanneer u de verlichting aanzet. Dankzij de verwarming krijgt de spiegel een hogere temperatuur, zodat de warme vochtige lucht van het douchen de badkamerspiegel niet kan beslaan. In plaats daarvan is de badkamerspiegel ook na het douchen meteen weer klaar voor gebruik. Een badkamerspiegels met verwarming hoeft niet veel duurder te zijn dan een regulier model met verlichting, dus blader op uw gemak door ons uitgebreide assortiment om daar een goed beeld van te krijgen.

Spiegel met verwarming

Een spiegel met verwarming werkt op een heel eenvoudige manier. Er is sprake van een verwarmingselement aan de achterzijde van de spiegel. Dit zorgt er door middel van verschillende ringen met verwarming voor dat de spiegel een wat hogere temperatuur krijgt. De hogere temperatuur voorkomt dat de spiegel beslagen zal raken, in plaats daarvan blijft die ook tijdens het douchen mooi helder. Het betekent dat de badkamerspiegels met verwarming het gemakkelijker maken om er na het douchen meteen gebruik van te maken. Het is niet nodig om de spiegel eerst schoon te vegen of te wachten tot de condens uit de badkamer verdwenen is. Dankzij de badkamerspiegels met verwarming kunt u er meteen weer  gebruik van maken.

Spiegel met verwarming en verlichting

De badkamerspiegels met verwarming beschikken in de meeste gevallen ook over verlichting. Zodra u de verlichting inschakelt zal ook de verwarming worden aangezet. U hoeft er wat dat betreft niet apart rekening mee te houden, zodat de spiegel in de badkamer zich op een eenvoudige manier laat bedienen. Wilt u op een duurzame wijze gebruik maken van de badkamerspiegels met verwarming? Het is dan de moeite waard om een spiegel met LED verlichting aan te schaffen. De verlichting verbruikt dan nauwelijks energie, waardoor u als het ware kunt compenseren voor de energie die er nodig is om de spiegel te kunnen verwarmen.

Badkamerspiegels met verwarming kopen

U kunt online een van de badkamerspiegels met verwarming kopen, we zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment. Dat geldt tevens voor de verschillende spiegels met verlichting. We zorgen er met LED verlichting of TL-verlichting voor dat u de spiegel eenvoudig kunt verlichten. Het betekent dat er geen extra lichtpunt nodig is, terwijl er daarnaast sprake is van het ideale indirecte licht in de badkamer. U kunt dat uitstekend combineren met de badkamerspiegels met verwarming, zodat deze bovendien niet zullen beslaan tijdens het douchen of wanneer u in bad gaat. Online een van de badkamerspiegels met verwarming bestellen? Wij gaan daar direct voor u mee aan de slag. Het betekent dat we de verzending vlot in orde maken en u daar vlot de beschikking over heeft.