Badkamerspiegels

Gaat u een badkamerspiegel kopen? Denk dan na of u een spiegel wilt met verwarming en verlichting. Deze opties maken uw leven gemakkelijk en zijn zeker geen overbodige luxe. Badkamerspiegels zijn in diverse vormen en afmetingen te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke, ronde badkamerspiegel of een strakke, rechthoekige spiegel.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op spiegels
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 224 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 224 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Badkamerspiegel kopen

Een badkamerspiegel kopen doe je bij Douche Concurrent! Badkamerspiegels zijn online heel goedkoop beschikbaar, u heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen. Een van de ronde spiegels kopen of op zoek naar de vierkante en rechthoekige spiegels? Er zijn verschillende wandspiegels beschikbaar, net als modellen op een standaard of een voet. Op zoek naar een specifieke maat, bijvoorbeeld om de standaard badkamerspiegel van uw keuze aan te laten sluiten op de wastafel die u heeft hangen of het badkamermeubel dat u heeft staan? Bekijk het online assortiment met badkamerspiegels, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Ronde badkamerspiegel op maat

Binnen de badkamerspiegels zijn er bijvoorbeeld verschillende ronde spiegels beschikbaar. Dat betekent dat u een ronde spiegel op maat kunt kopen, afhankelijk van waar u er gebruik van wilt maken en hoe u daar mee om wilt gaan. Liever een vierkante, een rechthoekige of bijvoorbeeld een specifiek grote of kleine spiegel kopen? Er zijn dikke en dunne spiegels beschikbaar, net als spiegelkasten als alternatief voor de verschillende badkamerspiegels. We maken het u bij Douche Concurrent graag eenvoudig, er is een uitgebreid assortiment beschikbaar dat u gewoon online kunt bestellen zonder dat u er de deur voor uit hoeft.

Badkamerspiegel op standaard of voet

Een badkamerspiegel is geschikt voor aan de wand, daarnaast zijn er een aantal modellen met een standaard of op een voet beschikbaar. Een grote spiegel op een standaard kopen of een badkamerspiegel op voet bestellen? Die spiegels laten zich gemakkelijk verstellen, net als de scheerspiegels en cosmeticaspiegels die er voor in de badkamer beschikbaar zijn. Net als de badkamerspiegels zijn ze goed van kwaliteit. U kunt online uw goedkope badkamerspiegel kopen, onafhankelijk van het type dat u zoekt en het formaat waar u graag gebruik van wilt maken. We hebben zowel badkamerspiegels met verlichting als badkamerspiegels met verwarming.

Wandspiegel kopen

Online een wandspiegel kopen of benieuwd naar de andere standaard badkamerspiegel die beschikbaar is? Van een badkamerspiegel van 40cm of 120cm breed tot de spiegels in 120 x 60cm of 100 x 80cm. De verschillende afmetingen maken het eenvoudig een spiegel op maat te kopen, waar u in de badkamer gebruik van kunt maken. We gaan direct aan de slag met uw bestelling voor een van de standaard badkamerspiegel, we maken die klaar voor de verzending naar uw adres. Dat betekent dat u de standaard spiegels en andere modellen vlot in huis heeft om ze direct aan de wand te hangen of neer te zetten waar u dat wenst.