Spiegelkast met verlichting

Het plaatsen van een spiegelkast met verlichting in uw badkamer is een praktische oplossing voor het verkrijgen van meer opbergruimte. De verlichting zorgt voor een extra lichtpunt in de ruimte. Verder heeft u nog keuze uit varianten met één, twee of zelfs drie deuren.

30 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

30 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Een spiegelkast met verlichting

Een spiegelkast met verlichting is uitstekend geschikt voor in de badkamer. U zorgt er met dit product eenvoudig voor dat u tijdens het opmaken, het modelleren van uw haar of het scheren voldoende licht heeft. Zo zult u dus niet apart een make-up spiegel aan hoeven te schaffen, mocht u dit niet willen! Als het gaat om spiegelkasten met verlichting, heeft u de keuze uit een hoop modellen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een breed assortiment van de verschillende topmerken, zodat u kunt rekenen op een goede kwaliteit spiegelkast voor in de badkamer.

Naast het feit dat de verlichting van de spiegelkast een groot voordeel is, heeft het ook nog eens een hoop extra opbergruimte. Het is namelijk een kastje, met in de meeste gevallen twee of drie deuren. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw producten opbergen.

De kleuren van spiegelkasten met verlichting

Als het gaat om spiegelkasten met verlichting, heeft u keuze uit een aantal kleuren. Een kleur die vaak voorkomt, dat is grijs. Dit valt namelijk het minst op in combinatie met de spiegel zelf. Zo ontstaat er één geheel. Ideaal dus, als u niet wilt dat de kast te veel opvalt. Zo gaat de volledige aandacht naar de badkamerspiegel zelf. Daarnaast is grijs een neutrale tint, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren in de ruimte. De spiegelkast zal met deze kleur niet direct de aandacht trekken, wat natuurlijk ook ideaal is als u een prachtig badkamermeubel in de ruimte hebt staan. De blik zal dan direct vallen op het meubel, in plaats van de spiegelkast erboven.

Verder zijn er ook nog andere kleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen uit zwart, wit of een houten kleur. Deze zullen alle drie meer opvallen dan een grijze tint. Houd hier dus goed rekening mee. Wij raden u aan om te kiezen voor deze kleuren als het past bij uw badkamer. Het kan dus mooi aansluiten op de kleur van uw badkamermeubel. Ook kunt u spelen met kleuren. Als uw meubel bijvoorbeeld zwart is en uw wastafel wit, dan kunt u de zwarte kleur weer terug laten komen in uw spiegelkast.

Een toevoeging in uw badkamer: spiegelkast met verlichting

Een handige toevoeging in uw badkamer is een spiegelkast met verlichting. Het is namelijk een simpele en effectieve manier om extra opbergruimte te creëren, zonder dat u bijvoorbeeld loopruimte weg moet geven! Vooral voor gezinnen bestaande uit meerdere personen is dit handig. Ieder heeft vaak zijn of haar eigen spullen, dus dan is het wel zo fijn als iedereen deze producten een eigen plekje kan geven. Door een spiegelkast aan te schaffen met meerdere deurtjes ontstaat er ook nog eens een eenvoudige scheiding. Zo kunnen de ruimtes per gezinslid opgedeeld worden of juist per soort product. Het blijft in ieder geval gegarandeerd overzichtelijk!

Wilt u zoveel spullen in de badkamer opbergen dat een badkamermeubel met spiegelkast niet voldoende is? Dan kunt u ook overwegen om er een kolomkast bij aan te schaffen. Dit is een lange smalle kast, die naast het meubel geplaatst kan worden. Zo ontstaat er een hele set!

Het aantal deuren van de spiegelkast voor uw badkamer met verlichting

Als u een spiegelkast voor uw badkamer met verlichting aanschaft, dan heeft u keuze uit een aantal deurtjes. Hoeveel u er kiest, hangt natuurlijk deels af van welke afmeting u kiest. Vaak is het zo hoe meer deuren u kiest, hoe breder het product is.

Eén deur in uw spiegelkast is erg handig als u een kleine badkamer heeft. De kans is dan groot dat uw badkamermeubel ook niet erg breed is, waardoor het mooi bij elkaar past. Een spiegelkast met één deur biedt alsnog wat opbergruimte, wat natuurlijk altijd van pas kan komen.

Ook kunt u voor twee deuren kiezen als u van plan bent om een spiegelkast met verlichting aan te schaffen. Zelfs voor een kleinere badkamer kan dit geschikt zijn! Er bestaan namelijk al varianten vanaf 60 centimeter breed. Wel zijn de meeste opties binnen ons assortiment 80 centimeter breed of zelfs breder. Twee deuren is dus zeer geschikt voor een gemiddelde badkamer.

Mocht u veel ruimte hebben of simpelweg heel veel spullen kwijt moeten, dan kunt u kijken naar spiegelkasten met drie deuren. Deze bieden de meeste opbergruimte, omdat ze over het algemeen breder zijn. De meesten zijn zo’n 120 centimeter breed. Dit is ideaal als uw gezin bestaat uit meerdere gezinsleden!

Spiegelkast met LED-verlichting: de voordelen

Als u veel waarde hecht aan duurzaamheid, dan kan het zijn dat u op zoek bent naar een spiegelkast met LED-verlichting. Bij Douche Concurrent hebben wij een ruim aanbod. Er zijn dus een hoop mogelijkheden als het gaat om LED-verlichting. Het staat erom bekend dat het lang meegaat, nauwelijks gebruik maakt van energie en erg duurzaam is. Bovendien komt LED-verlichting het dichtst in de buurt van daglicht, wat natuurlijk erg fijn is als u uw make-up aanbrengt in de badkamer. U kunt uw gezicht dus extra goed zien in de spiegel.

Spiegelkast met verlichting en stopcontact

Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod. Zo is er ook een spiegelkast met verlichting en een stopcontact! Een stopcontact in de badkamer kan erg handig zijn. Zo zijn er een hoop mensen die graag het haar föhnen in deze ruimte. Ook zorgt een spiegelkast met verlichting en een stopcontact ervoor dat u zich gemakkelijk in de badkamer klaar kunt maken voor een avondje uit, terwijl uw telefoon in dezelfde ruimte aan het opladen is. Kortom, een stopcontact in de badkamer kan een grote aanwinst zijn!

Met ingebouwde verlichting of opbouw

Als het gaat om een spiegelkast met verlichting, dan bestaan er twee soorten. U kunt voor ingebouwde verlichting kiezen, of juist voor opbouw. Met inbouwlicht zit er vaak een rand om de spiegelkast heen die licht geeft. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Ook kunt u kiezen voor een iets klassiekere uitvoering, namelijk met opbouw verlichting. In dit geval komt het licht van boven de spiegelkast af.

Welke van de twee meer geschikt is voor u, hangt voornamelijk af van uw smaak en de stijl van de badkamer. Als u een moderne badkamer heeft, dan is ingebouwd licht wellicht iets meer geschikt. Als de ruimte meer een klassieke stijl heeft, dan kunt u beter voor opbouwlicht kiezen.

Spiegelkast verlichting kopen bij Douche Concurrent

Een spiegelkast met verlichting kunt u gemakkelijk online kopen bij Douche Concurrent! Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat er gegarandeerd iets voor u tussen zit. Zo zijn er verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar. Twijfelt u nog? Breng dan gerust een bezoekje aan één van onze showrooms!

Veelgestelde vragen over spiegelkasten met verlichting

Waar moet ik op letten als ik een spiegelkast met verlichting koop?

Allereerst is het van belang om te weten welke afmeting geschikt is voor uw badkamer. Wij raden u aan om de breedte van uw badkamermeubel aan te houden. Zo zorgt u ervoor dat het één geheel wordt. Is uw badkamermeubel 80 centimeter breed? Dan is het mooi om hetzelfde formaat aan te houden voor uw spiegelkast.

Daarnaast moet u rekening houden met de kleur. De meeste varianten zijn grijs van kleur. Deze tint valt namelijk bijna niet op in combinatie met de spiegel. Mocht u een andere kleur willen hebben, dan raden wij u aan om aan de linkerkant van de pagina op de gewenste kleur te filteren.

Van welk materiaal moet mijn spiegelkast met verlichting gemaakt zijn?

Bij Douche Concurrent hebben we drie opties, namelijk aluminium, MDF en MFC. De grijze varianten zijn allemaal gemaakt van aluminium, om zo een mooi effect te creëren met de spiegel. Het geeft een erg luxe en stijlvolle uitstraling aan uw spiegelkast. Bovendien is het zeer geschikt voor de badkamer en zal het lang mee gaan.

Daarnaast zijn er ook varianten gemaakt van MDF en MFC. Deze twee materialen lijken erg op elkaar. Beiden zijn namelijk gemaakt van samengeperste houtsnippers. Dit zorgt ervoor dat het stevige spiegelkasten zijn die lang meegaan. Ook deze materialen zijn erg geschikt voor de badkamer.

Voor hoeveel deuren moet ik kiezen?

Bij Douche Concurrent kunt u kiezen uit één, twee of drie deuren als het gaat om een spiegelkast met verlichting. Welke voor u geschikt is, hangt deels af van de breedte die u kiest. Over het algemeen raden wij aan om te kijken naar hoeveel spullen u in het kastje wil gaan plaatsen. Woont u alleen of heeft u simpelweg niet veel badkamerspullen? Dan redt u het makkelijk om een spiegel met één deur aan te schaffen. Woont u samen met uw partner? Dan kan het handig zijn om de producten gescheiden te houden. Twee deuren zouden dan ideaal zijn. Als er ook kinderen in het gezin wonen, dan is het wellicht handig om voor drie deuren te kiezen.