Alle spiegelkasten

De spiegelkast is een erg praktische oplossing voor meer opbergruimte. U combineert hiermee de spiegel met een kastje waar u uw spulletjes makkelijk kunt opbergen. Bij Douche Concurrent vindt u spiegelkasten in verschillende afmetingen, met 1, 2 of zelfs 3 deuren.
Wat voor alle spiegelkasten zoekt u?

73 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

73 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Spiegelkasten zorgen voor een uiterst praktische toepassing in de badkamer. Douche Concurrent is de specialist in spiegelkasten voor in de badkamer, waardoor u bij ons kunt rekenen op een uitgebreid assortiment. De kasten met spiegels zijn beschikbaar in diverse vormen, kleuren, maten en merken. De spiegelkasten helpen de ruimte zo functioneel mogelijk te benutten, door achter de spiegel voor voldoende opbergruimte te zorgen. U kunt daar bijvoorbeeld wasproducten in kwijt, net als andere spullen die u in de badkamer gebruikt. De verschillende kasten zijn bijvoorbeeld beschikbaar met een stopcontact, verlichting en zelfs verwarming.

Spiegelkasten met verlichting

Specifiek op zoek naar de spiegelkasten met verlichting, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u zich er gemakkelijk kunt opmaken of dat het gemakkelijker wordt om u te scheren? Er zijn tevens speciale scheerspiegels voor in de badkamer beschikbaar. In combinatie met de spiegelkasten kunt u tevens uw spullen gemakkelijk opbergen, zodat u de ruimte in de badkamer op een slimme wijze kunt gebruiken. Het is bovendien de moeite waard om de spiegelkasten met verwarming te bekijken. Deze modellen zorgen er bij het inschakelen van de verlichting voor dat de spiegel verwarmd wordt, waardoor die niet zomaar meer zal beslaan tijdens het douchen.

Spiegelkasten voor de badkamer

De verschillende spiegelkasten voor in de badkamer zijn zeer goed van kwaliteit en staan bekend om hun praktische karakter. U heeft alle spullen binnen handbereik, zonder dat die steeds in het zicht liggen. In plaats daarvan is er sprake van een handige spiegel boven de wastafel of wasbak, zodat u de spullen direct kunt gebruiken om u op te frissen of juist de make-up weer te verwijderen. We zorgen voor een uitgebreid assortiment spiegelkasten voor in de badkamer, beschikbaar in tal van verschillende kleuren en modellen.

Spiegelkasten met stopcontact kopen

Een van de spiegelkasten met stopcontact kopen of benieuwd naar de andere handige modellen die verschillende functies met elkaar combineren? We voeren een aantal van de topmerken, waarmee we er graag voor zorgen dat u zo handig mogelijk gebruik kunt maken van de ruimte in de badkamer. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de verschillende spiegels en spiegelkasten, bijvoorbeeld wanneer u specifieke vragen heeft over een van de modellen. Neem daarvoor contact met ons op. Bekijk verder de spiegelkasten voor in de badkamer die er beschikbaar zijn. U kunt spiegelkasten eenvoudig online bestellen, we gaan er meteen voor u mee aan de slag om een snelle verzending mogelijk te maken.