Badkamer showroom: ruim 1.000m2 inspiratie

We hebben helaas geen showroom in België, maar u bent meer dan welkom in onze showroom in Schiedam. Eén van de grootste badkamer showrooms in Zuid-Holland. In de buurt van Rotterdam, gelegen in Schiedam. Met ruim 1.000m2 inspiratie voor de badkamer. 7 dagen per week geopend, ook op zondag en tijdens koopavonden. Kom ons uitgebreide assortiment douches, baden, wastafels en meer zelf bekijken en uitproberen. Met persoonlijk advies van onze specialisten.

Adres showroom

Overschieseweg 147
3125 AR Schiedam, Nederland

Van harte welkom bij de badkamerspecialist van Nederland!

Badkamer showroom
 • Ruim 1.000m2 badkamerinspiratie
  Zodat u rustig rond kunt kijken. Onze badkamerspecialisten staan graag voor u klaar, tot u aangeeft advies nodig te hebben. Dat is wel zo fijn. U heeft zo voldoende tijd om op uw eigen tempo rond te kijken.
 • Een van de grootste showrooms in Zuid-Holland
  En dat is ook te merken aan de prijzen. Dankzij ons grote inkoopvoordeel geniet u van hoogkwalitatieve douchecabines, baden, badkamermeubel en nog veel meer. Kom eens rondkijken!
 • 7 dagen per week geopend, ook op zondag open
  Dat is wel zo gemakkelijk. We hebben zelfs elke week op donderdag koopavond, tot 20:00 uur. U heeft daardoor de mogelijkheid om langs te komen wanneer het u uitkomt. De koffie die staat in ieder geval al klaar!
 • Complete assortiment uit de webshop
  Wellicht is het u opgevallen dat wij niets anders verkopen dan badkamer gerelateerde producten. Douche Concurrent heeft er bewust voor gekozen om zich te specialiseren in alles voor de badkamer. Daardoor kunnen wij u de laagste prijs garantie bieden, met een ruim assortiment.

Adres- en contactgegevens: bezoek de showroom

Dit zijn onze adres- en contactgegevens. U bent bij ons van harte welkom, om op uw gemak de showroom te bezoeken. We zijn ook op zondag open en op ieder moment staat een team van specialisten voor u klaar. Deskundigen die u kunnen adviseren, de maatvoering kunnen helpen bepalen of u kunnen uitleggen hoe u de producten kunt aansluiten. Vrijblijvend advies, onder het genot van een lekker kopje koffie.

Adres showroom

Overschieseweg 147
3125 AR Schiedam, Nederland

Contact

Tel: 078 - 70 0126
E-mail: info@douche-concurrent.be

Openingstijden showroom

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Virtueel bezoek: neem alvast een kijkje

Binnenkort naar onze grootse showroom in Zuid-Holland, maar nu alvast een kijkje nemen? Dat kan, dankzij Google Business View. Neem een kijkje in onze virtuele showroom. Om alvast inspiratie op te doen, of gewoon omdat u niet kunt wachten.

Badkamer showroom
Badkamer showroom
Badkamer showroom
Badkamer showroom bekijken
Badkamer showroom bezichtigen
Badkamer showroom Rotterdam
Badkamer showroom Schiedam
Badkamer showroom voorbeeld
Badkamer showroom zien
Badkamer showroom Zuid Holland

Reviews van onze klanten

Lees de ervaringen van andere klanten die bij ons langskwamen in de badkamer showroom. Kom net als hen inspiratie opdoen en overtuig uzelf. We zijn een van de grootste showrooms in de omgeving van Rotterdam en heel Zuid-Holland, en we zijn ook gewoon op zondag open.

10

"Spiegel besteld na montage blijkt er een afwijking te zijn. Contact gehad met Douche Concurrent wat zeer snel en goed ging en zonder problemen. Er werd direct een nieuwe spiegel gestuurd en omgeruild. Dit alles zonder ..."

Jan Wachtmeester uit Hoogeveen

18 mei 2019
10

"Alles keurig volgens afspraak!"

F.Mulder uit Apeldoorn

17 mei 2019