Onze merken

Bij Douche Concurrent vinden wij het belangrijk dat u sanitairartikelen koopt die lang mee gaan, goed gemaakt zijn en die u veilig kunt gebruiken. Daarom verkopen wij alleen producten van hoge kwaliteit en van gerenommeerde sanitair merken. Wij houden onze collectie up-to-date, zodat u altijd producten met de nieuwste technologieën én volgens de laatste trends kunt kopen. Door sanitair van gerenommeerde merken te kopen, kiest u voor kwaliteit en stijl.

De beste merken

In het assortiment van Douche Concurrent vindt u de beste sanitair merken, zoals Sealskin, Geberit, Sanilux en EAGO. Ook Wiesbaden, Best Design en Grohe vindt u bij ons. Deze topmerken leveren stuk voor stuk sanitairartikelen van topkwaliteit, zodat u zoveel mogelijk plezier heeft van uw badkamer. Daarnaast hebben wij ook ons eigen merk Diamond Line, Medi Sauna en Celestina Line in ons assortiment. Wij investeren maximaal in de kwaliteit van onze sanitairartikelen en bieden deze aan voor een mooie prijs.

Altijd top kwaliteit

Bent u op zoek naar sanitair of badkamerartikelen? Bekijk dan onze webshop, waar u al onze producten kunt vinden. Wij zorgen ervoor dat er alleen producten van topkwaliteit op staan, zodat u met een goed gevoel van uw badkamer gebruik kunt maken. Service staat bij Douche Concurrent op nummer 1, daarom staan wij elke dag voor u klaar om u te helpen. Daarnaast hoeft nieuw sanitair niet duur te zijn, want bij ons betaalt u altijd een lage prijs. Bekijk snel de producten in de webshop, of kom langs bij onze showroom.

Top Merken

Medisauna
CelestinaLine
DiamondLine
EAGO
Creavit
Aloni
Villeroy & Boch
Wiesbaden
BestDesign
Geberit
AquaSound
Bionyx
Eden
Foby
Grohe
Jabo
Riho
Sanilux
Sealskin
Sphinx

 

Merken

AB
Aco
Adobe
Agrob
Aquaberg
Aqualux
Area
Baldocer
Bocchi
Brauer
BSE
Cera
Cerdisa
Cifre
Clou
Differnz
EasyDrain
Energie Ker
Epoca
Fap
Forzalaqua
Hansgrohe
Herberia
Homelux
Ideavit
Idevit
Magica
Margres
Mosa
Nexion
Pamesa
Paul en Co
Plieger
Porcelaingres
Primus
Prissmacer
Provoak
Quintessenza
Realonda
Rondine
Saime
Sanicare
Sanitear
Sicis
Sintesi
Sopro
STN
Tece
Venis
Viva
Wenko
Wisa
Woodynox
Foma