Onze merken

Bij Douche Concurrent vinden wij het belangrijk dat u sanitairartikelen koopt die lang mee gaan, goed gemaakt zijn en die u veilig kunt gebruiken. Daarom verkopen wij alleen producten van hoge kwaliteit en van gerenommeerde sanitair merken. Wij houden onze collectie up-to-date, zodat u altijd producten met de nieuwste technologieën én volgens de laatste trends kunt kopen. Door sanitair van gerenommeerde merken te kopen, kiest u voor kwaliteit en stijl.

De beste merken

In het assortiment van Douche Concurrent vindt u de beste sanitair merken, zoals Sealskin, Geberit, Sanilux en EAGO. Ook Wiesbaden, Best Design en Grohe vindt u bij ons. Deze topmerken leveren stuk voor stuk sanitairartikelen van topkwaliteit, zodat u zoveel mogelijk plezier heeft van uw badkamer. Daarnaast hebben wij ook ons eigen merk Diamond Line, Medi Sauna en Celestina Line in ons assortiment. Wij investeren maximaal in de kwaliteit van onze sanitairartikelen en bieden deze aan voor een mooie prijs.

Altijd top kwaliteit

Bent u op zoek naar sanitair of badkamerartikelen? Bekijk dan onze webshop, waar u al onze producten kunt vinden. Wij zorgen ervoor dat er alleen producten van topkwaliteit op staan, zodat u met een goed gevoel van uw badkamer gebruik kunt maken. Service staat bij Douche Concurrent op nummer 1, daarom staan wij elke dag voor u klaar om u te helpen. Daarnaast hoeft nieuw sanitair niet duur te zijn, want bij ons betaalt u altijd een lage prijs. Bekijk snel de producten in de webshop, of kom langs bij onze showroom.

Top Merken

Medisauna
CelestinaLine
DiamondLine
EAGO
Creavit
Aloni
Villeroy & Boch
Wiesbaden
BestDesign
Geberit
AquaSound
Bionyx
Eden
Foby
Grohe
Jabo
Riho
Sanilux
Sealskin
Sphinx

 

Aco
Aquaberg
Bocchi
Brauer
BSE
Clou
Differnz
EasyDrain
Ideavit
Plieger
Sanicare
Tece
Topline
TMF
Xenz
Wenko
Woodynox
Sunshower