Over Douche Concurrent

Het begin van Douche Concurrent

Voor de oprichting van Douche Concurrent gaan we terug naar het jaar 2009. Drie studenten hadden de ambitie om een eigen onderneming te starten. Het beginnen van een eigen zaak is een vaak besproken onderwerp binnen een vriendenkring. Maar de daad bij het woord voegen is vaak nog best lastig. Echter was dit bij hun niet het geval. Vol ambitie hebben ze zich op het avontuur gestort. Gebruiksvriendelijkheid, service, kwaliteit en prijs zijn onderdeel van deze ambitie. De rest is geschiedenis!

 

Grote groei: nieuw magazijn en toonzaal

De beginjaren waren vrij lastig, zoals bij veel startende ondernemers. Zo duurde het even voordat de verkopen bij Douche Concurrent op gang kwamen. De belangrijkste stap destijds was de lokale opslag van voorraadproducten in een klein magazijn en de directe relaties met producenten. Door deze kleine opslaglocatie en goede inkoopcondities was het mogelijk om grotere inkopen te doen en deze aan te bieden via het internet. Vanwege de groei in webshops geschiedde de verkoop in het begin voornamelijk via websites van derde partijen. De verkochte producten werden snel bezorgd.

De eigen online verkoop maakte een grote groei door en het magazijn was te klein geworden. Een nieuw magazijn van ruim 2000 m2 werd een nieuw hoofdstuk in het boek van Douche Concurrent. De volgende grote mijlpaal was in maart 2016 bereikt, door het openen van een fysieke toonzaal van maar liefst 1000 m2 in Schiedam.

Al snel werd ook het nieuwe magazijn in Schiedam te klein, waardoor Douche Concurrent op zoek is gegaan naar meer ruimte en plek voor meer groei. In de helft van 2018 zijn we daarom, samen met het kantoor, verhuisd naar ons nieuwe magazijn van zo'n 4000 m² in Spijkenisse. Inmiddels is het team van Douche Concurrent ook flink gegroeid: van 3 studenten naar een volwaardig team van 40 medewerkers!

Laagste prijs garantie
Snelle levering
Ruime toonzaal van 1000 m2
Meer dan 1000 positieve reviews
30 dagen retourrecht
Thuiswinkel waarborg
Maximale garantie
11 verschillende betaalmogelijkheden

 

Missie Douche Concurrent

Klantenservice staat hoog in het vaandel en staat dan ook vanzelfsprekend op nummer één. Wij streven ernaar onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door deskundig advies te geven en service te verlenen bij levering, installatie en nazorg. De klant is koning in zijn eigen badpaleis!

 

Team Douche Concurrent

Team Douche Concurrent staat voor u klaar

Het team van Douche Concurrent staat 7 dagen in de week voor u klaar. Wij beantwoorden graag al uw vragen via de telefoon, de e-mail of de live-chat, maar geven u ook graag persoonlijk advies in de toonzaal. Onze webshop is zo ontworpen om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Dat is onze kracht, wij werken als één team om dagelijks ons doel te bereiken: U als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn voor een eerlijke prijs!

Het enige wat wij van u vragen is een - bij voorkeur - positieve review achter te laten op kiyoh.nl. Met uw (positieve) feedback kunnen wij mensen overtuigen van hetgeen wij zo graag doen bij Douche Concurrent.

Wij bedanken u alvast voor uw tijd en moeite.

 

Ons online en fysiek assortiment

Wij bieden een ruim en breed assortiment aan met producten variërend van complete badkamers tot losse accessoires. Ons online assortiment is ook voor een groot deel fysiek te bezichtigen in onze toonzaal. Neem naast deze pluspunten het voordeel dat wij snel leveren met gratis bezorging* en u zult te allen tijde uitkomen bij Douche Concurrent! Wij heten u van harte welkom in onze toonzaal in Schiedam.

*gratis bezorging vanaf € 100,- binnen Nederland en België.

Eerlijke prijs

Onze producten van A-merk kwaliteit worden voor eerlijke prijzen aangeboden. Door onze directe inkoop kunnen wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Op deze manier betaalt u nooit teveel. U kunt met elk budget winkelen bij Douche Concurrent!

tip: Bekijk hier onze lopende aanbiedingen.

Deskundig advies

Wij denken graag met u mee en laten u kennis maken met het allermooiste sanitair uit onze nieuwste collecties.

Een nieuwe badkamer en/of toilet kopen doet u niet zomaar. Er spelen tal van factoren mee voor de aanschaf van dergelijke producten. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies.

Voor advies op maat kunt u ons bereiken via 0380 - 847 56, info@douche-concurrent.be of onze chat rechtsonder op uw internetpagina.

 

 

10

"De bestelde douchekop met waterstop werkte niet. Bij de leverancier gevraagd wat de oorzaak zou kunnen zijn. Binnen een dag antwoord: zij wisten het ook niet. We gingen dan ook graag in op hun aanbod om - kostenloos - e ..."

Marli uit Deventer

29 apr. 2020
10

"Douchecabine 90x90 - Azura Glazen Douchecabine - Draaideur 8mm Mat Glas Vierkant Snelle levering, netjes bellen voor de afspraak, in tijde van corona netjes alle spullen binnen gezet en door het raam akkoord kunnen geven ..."

Suzy uit Eindhoven

15 apr. 2020