Inspiratie opdoen bij andere DC Customers

Bent u benieuwd hoe ons assortiment eruitziet in echte interieurs? Neem dan een kijkje bij andere DC Customers thuis en laat u inspireren!

Ook trots op uw sanitair van Douche Concurrent?

We zien graag hoe onze producten staan in uw badkamer, toilet of keuken. Wilt u uw eigen stijl aan ons laten zien? Doe dan mee met #mijnDC!

Ja, ik doe mee!

Onze winnaars

Elke eerste maandag van de maand kiezen we uit alle inzendingen onze favoriet. Diegene wint €50,- DC-shoptegoed en krijgt een ereplekje op onze website! Hieronder vindt u alle winnaars op een rij:

@pollyknowshouse

Een hotelgevoel in huis: wie wil dat nou niet? Het prachtige vrijstaande bad voor een groot raam zorgt ervoor dat iedere dag als vakantie voelt. De winnaar van de maand kiezen was dus zeker geen moeilijk klusje dit keer!

Lees meer..

@sup3rmaan

Een badkamer waar lichtere en donkere accenten centraal staan? Dat is de badkamer van de winnaar van februari @sup3rmaan, waar de focus ligt op de mooie, zwarte details in combinatie met de lichtere kleur op de muur.

Lees meer..

@lianne.v_

Met #mijnDC lichten we elke maand een prachtige badkamer uit, maar het is vandaag tijd om de kleinste kamer van het huis in het zonnetje te zetten. De winnaar van de maand januari is @lianne.v_!

Lees meer..

@joyandliving

Een badkamer met hotel chique details geeft niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar zorgt ook voor een luxe gevoel in de ruimte. De winnaar van december is @joyandliving en zij laat met haar prachtige badkamer perfect zien hoe je dit voor elkaar krijgt.

Lees meer..

@huisop53

Deze maand hebben we weer een parel van een badkamer, die voor veel warmte en rust zorgt in het huis. De winnaar van november is @huisop53, die met haar badkamer ons een heel fijn en gezellig gevoel geeft.

Lees meer..

@thuisop.75

Hotel chic is niet alleen een mooie stijl voor in de badkamer, maar het heeft ook een warm en luxe look. Deze stijl zien we, in combinatie met industriële tinten, ook terug in de prachtige badkamer van de winnaar van de maand @thuisop.75!

Lees meer..

@zoe_zolea

Een badkamer met Japandi invloeden? Kom maar door! Deze samensmelting van de Japanse en Scandinavische stijl zorgt ervoor dat je helemaal zen wordt tijdens het douchen.

Lees meer..

@mooiweerman

Woorden schieten tekort voor de badkamer van @mooiweerman. Maar als we dan tóch een poging doen om het in drie woorden te beschrijven, zeggen wij: landelijk, kleurrijk en vooral erg stijlvol!


Lees meer..

@benb_destadssingel

Op social media zien wij zoveel gave foto’s voorbijkomen waar jullie met onze producten iets moois hebben gecreëerd in huis. Dat houden we natuurlijk niet voor onszelf en delen dat graag met de hele wereld. Om het extra leuk te maken...

Lees meer..

@ikkieslifestyle

Goud is helemaal in en het kan ervoor zorgen dat de ruimte volledig gaat stralen. Dit is ook precies wat we zien in de prachtige badkamer van @ikkieslifestyle! De combinatie van wit en goud oogt elegant en zorgt voor een complete rust in de ruimte.

Lees meer..

@hoff.van.saar

Een koperen kraan, witte wastafel en houten accenten… Wij zijn fan! Ook deze winnaar bewijst nogmaals dat onze producten op verschillende plekken in huis gebruikt kunnen worden. @hoff.van.saar heeft namelijk haar zolder veranderd in een echt paradijsje...

Lees meer..

@split.level.home

Wist u dat onze producten ook gebruikt kunnen worden op andere plekken in huis? De winnende foto van @split.level.home is hier een mooi voorbeeld van! Zij heeft in haar slaapkamer een uniek plekje gecreëerd om zich klaar te kunnen maken voor de dag.

Lees meer..