LED Strips

  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op onze producten
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

LED strips zorgen voor energiezuinige verlichting, te gebruiken voor allerlei verschillende toepassingen. LED-lampjes kunnen heel klein worden uitgevoerd, waardoor het geen probleem is om die als strip te combineren. Het voordeel daarvan is dat u de lichtjes op basis van LED haast overal aan kunt brengen.

Zelfs in de badkamer, de LED strips zijn daarvoor goed geschikt dankzij de IP65-waarde. Dit betekent dat de verlichting spatwaterdicht is. Spetters vormen geen probleem en ook de hoge luchtvochtigheid zal niet tot problemen leiden.

LED verlichting badkamer

Op die manier kunt u de LED verlichting in de badkamer gebruiken, bijvoorbeeld om er bij de spiegel of bij de douche voor te zorgen dat er voldoende licht aanwezig is. Het unieke van de LED strips is dat u ze in meerdere kleuren in kunt stellen. Wat dacht u van blauwe verlichting in de badkamer of een mooie groene kleur om een duurzaam karakter te benadrukken? Met de verschillende LED strips in 5 meter kunt u alle kanten op. Er zijn 300 LED’s aanwezig, die u op basis van RGB-kleuren kunt instellen zoals u wilt.

Spatwaterdichte LED strips

De spatwaterdichte LED strips zijn specifiek geschikt voor in de badkamer, al kunt u ze natuurlijk ook elders in huis gebruiken. De IP65-waarde zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bescherming tegen vocht en vuil. In plaats daarvan kunt u er zonder problemen gebruik van maken.

De LED strips kunt u gewoon aansluiten op het stroomnet, waar ze op een zuinige manier gebruik van maken. Dat betekent LED verlichting in de badkamer, iedere keer dat u de schakelaar omzet om de verlichting in te schakelen.