Witte kraan

Een witte kraan is gegarandeerd een stijlvolle en moderne toevoeging aan de ruimte. Zoekt u een witte kraan voor in uw toiletruimte, badkamer of keuken? Dan zit u hier helemaal goed! Bekijk ons volledige aanbod, bestaande uit kranen van verschillende merken en materialen.

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De witte kraan is de laatste jaren uitgegroeid tot een veel gekozen product binnen ons assortiment. Het is een strakke, moderne en minimalistische keuze! Toch begrijpen we dat het lastig kan zijn om een witte kraan te combineren of te integreren in uw badkamerstijl. Daarom geven wij u graag een aantal tips en vertellen we in welke stijlen een witte kraan goed past.

Witte kraan: er zijn verschillende soorten

Natuurlijk is niet elke witte kraan hetzelfde! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten witte kranen, zoals keukenkranen, bidetkranen, douchepanelen en zelfs een volledige witte doucheset. Behalve dat de kranen allemaal een andere functie hebben, zijn ze vaak ook van een ander merk, gemaakt van een ander materiaal en hebben ze allemaal verschillende voordelen. Bedenk dus goed waar u uw nieuwe witte kraan wilt plaatsen en aan welke eisen het moet voldoen. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van meerdere witte kranen in dezelfde ruimte, waardoor het een mooi geheel vormt.

Een witte kraan is perfect in de moderne of Scandinavische badkamer

U kunt een witte kraan integreren in vrijwel iedere badkamerstijl, maar hij past voornamelijk erg goed in een moderne of een Scandinavische badkamer. Deze badkamerstijlen hebben vaak ook een minimalistische uitstraling en er wordt veel gebruik gemaakt van wit en andere lichte tinten. Een witte kraan gaat dus volledig op in het interieur en past perfect bij de ruimte.

Een witte kraan combineren

Het grote voordeel van een witte kraan is dat hij goed te combineren is met vrijwel iedere kleur en alle materiaalsoorten. U kunt wit combineren met lichte tinten, zoals we al eerder beschreven. De witte kraan gaat dan als het ware op in uw badkamer en de gehele ruimte zal zijn rustige uitstraling behouden. Wilt u van uw kraan juist een echte eyecatcher maken? Gebruik de witte kraan dan in combinatie met donkere kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een witte kraan bij uw antraciet waskom of een wit douchepaneel tegen een zwarte muur in uw douche? Dit zijn opties die zorgen dat uw witte kraan de blikvanger van de ruimte is.

Uw witte kraan kopen bij Douche Concurrent

Hebben wij u kunnen overtuigen om te kiezen voor een witte kraan? Perfect! Bekijk dan snel ons assortiment en kies een witte kraan die voldoet aan al uw wensen. Heeft u nog vragen over ons online aanbod? Neem dan contact op met onze klantenservice. Heeft u een witte kraan gevonden, maar twijfelt u nog? U bent natuurlijk ook welkom in één van onze showrooms. Onze specialisten laten u graag ons assortiment witte kranen zien en adviseren u waar nodig!