Witte keukenkraan

Een witte keukenkraan is een eigentijdse en tijdloze keus voor in uw keuken! Het is een goede match met andere kleuren en gemakkelijk te integreren in diverse stijlen. Wij weten zeker dat een witte keukenkraan een prachtige toevoeging is aan uw keuken. Bekijk hieronder ons assortiment.

Een witte keukenkraan heeft een moderne en unieke uitstraling! De witte kleur, die we veel terugzien in keukens, is tijdloos, strak en zorgt voor rust en eenheid. U vindt bij ons witte keukenkranen met diverse eigenschappen, waardoor de kans groot is dat u bij ons een kraan vindt die aansluit op uw wensen en eisen.

Een witte keukenkraan toevoegen aan uw stijl

Door zijn tijdloze uitstraling past een witte keukenkraan goed in diverse keukenstijlen! Toch zien we de kleur het meeste terug in luxe en moderne keukens. Het draagt dan namelijk bij aan de strakke en eigentijdse sfeer die deze stijlen vaak hebben. Daarnaast past een witte keukenkraan ook perfect in de Scandinavische stijl die we op dit moment veel zien! Bij de Scandinavische keukens wordt wit vaak gecombineerd met hout. Dit straalt rust en eenheid uit!

Een witte keukenkraan combineren

Het grote voordeel van de kleur wit is natuurlijk dat het goed te combineren is met iedere andere kleur! Wilt u zorgen dat uw witte keukenkraan opvalt? Match hem dan juist met een donkere achtergrond, zoals zwarte of antraciet tegels of een betonnen wasbak. Een luxe uitstraling creëren? Dan is een witte kraan perfect in combinatie met marmer!

De montagewijze van uw witte keukenkraan

Heeft u al voorkeur voor de montagewijze van uw witte keukenkraan? U heeft namelijk de keuze uit een opbouwkraan of een inbouwkraan! Beide opties zijn prachtig en stijlvol, maar toch zijn er verschillen. Een opbouwkraan is gemakkelijker te installeren en wordt vaak gekozen als alleen de keukenkraan vervangen moet worden. Een inbouwkraan is strak en modern, maar hier vergt de installatie wel een stuk meer tijd. Gaat u uw gehele keuken vernieuwen? Dan is dit natuurlijk geen probleem, want dan kunt u deze taak direct meenemen in het proces!

Een witte keukenkraan: bedienen met één greep

De kans is groot dat de witte keukenkraan die u op het oog heeft één greep heeft. Met deze greep kunt u de hardheid van de waterstraal bepalen, maar ook de temperatuur. Afhankelijk van het model trekt u de greep omhoog of naar u toe om het water te laten stromen, en beweegt u hem naar links en naar rechts om de temperatuur te bepalen.

Een witte keukenkraan gevonden?

Bent u er zeker van dat u wilt gaan voor een witte keukenkraan? Bestel hem dan online bij Douche Concurrent! Twijfelt u nog en wilt u liever een aantal keukenkranen in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk welkom in onze showrooms. Onze specialisten kunnen u adviseren en helpen met het maken van een keuze. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice!