Waterval mengkraan

Wilt u pas echt een bijzondere kraan bij uw bad of wasbak plaatsen? Kies dan voor een waterval mengkraan! Het heeft een unieke uitstraling en zal ervoor zorgen dat uw badkamer extra luxe oogt. Bent u benieuwd naar welke waterval mengkranen wij in ons assortiment hebben? Bekijk ons volledige aanbod hieronder!

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De eigenschap waar een waterval mengkraan aan te herkennen is, is de brede uitloop. Hierdoor komt het water er ook uit in de brede straal, wat voor het watervaleffect zorgt. Daarnaast levert dit meer watervolume op, iets wat ideaal is als u bijvoorbeeld het bad wilt vullen. Het grootste pluspunt is echter dat de waterval mengkraan onze zintuigen prikkelt op een rustgevende manier.

Waterval mengkraan: waar gaat u het plaatsen?

Weet u al waar u de waterval mengkraan zou willen plaatsen? Als u er eentje zoekt voor bij uw wastafel of waskom, dan kunt u kiezen tussen een opbouw- of inbouwmodel. De één is makkelijk te installeren en de ander draagt bij aan een strakke look in uw badkamer. Beiden hebben zo hun eigen voordelen, maar één ding hebben ze gemeen: de waterval mengkraan heeft hoe dan ook een luxe uitstraling!

Zoekt u een waterval mengkraan voor bij uw bad? Dan kunt u kiezen voor een vrijstaand model! De vrijstaande badkraan is eigenlijk van zichzelf al een schitterende keuze, maar als u hierbij kiest voor een waterval mengkraan, dan wordt het pas echt een spectaculair aanzicht.

Een waterval mengkraan aanschaffen

Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies voordat u een waterval mengkraan koopt? Kom dan eens langs één van onze showrooms! Onze specialisten staan hier voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe waterval mengkraan.

Heeft u al een waterval mengkraan op het oog? Bestel deze dan eenvoudig via onze website! Zo heeft u het snel in huis en kunt u het gauw een mooie plek in uw badkamer geven.