Waterval kraan

Een waterval kraan is gegarandeerd een stijlvolle en luxe toevoeging aan uw badkamer of toilet! U creëert met een waterval kraan een relaxte en ontspannen sfeer, waardoor u gegarandeerd goed tot rust kunt komen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten waterval kranen!

94 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

94 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Een waterval kraan is een luxe en smaakvolle toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte! De kraan is voorzien van een brede, en vaak ook platte, uitloop. Deze uitloopt zorgt dat het water uit de kraan komt zoals bij een echte waterval: met een sierlijke straal. Een waterval kraan zorgt gegarandeerd voor een unieke en prettige sfeer in uw badkamer of toilet!

Een waterval kraan: het wellness-gevoel

Naast dat een waterval kraan er natuurlijk prachtig uitziet, zorgt het ook voor een geheel andere uitstraling van uw badkamer of toiletruimte. U krijgt het echte wellness-gevoel in uw eigen huis! U hoeft dus niet meteen uw hele badkamer om te gooien als u een ruimte wilt creëren waar u tot rust kunt komen. Juist de kleinere elementen zoals een waterval kraan zorgen voor een fijne plek waar u goed kunt ontspannen! De stroming van de waterval kraan is rustgevend en heeft een positief effect op ons.

Waterval kraan: diverse soorten

Binnen ons assortiment hebben we een ruime keuze aan waterval kranen! De kranen hebben verschillende designs, kleuren en zelfs verschillende functies. Zo kan een waterval kraan natuurlijk een wastafelkraan zijn, maar zeker ook een douchekraan of een badkraan. U kunt het rustgevende effect van de kraan dus terug laten komen op meerdere plekken in uw badkamer. De waterval kranen voor bij de wastafel zijn er in hoge modellen en in lage modellen. Daarnaast zijn waterval kranen niet alleen verkrijgbaar in rvs en chroom, maar ook in mat zwart! Kiest u voor een waterval kraan in mat zwart? Dan is de kraan gegarandeerd de eyecatcher in de ruimte.

Een douchepaneel met waterval kraan

Zoals al eerder genoemd is het ook mogelijk om een waterval kraan toe te voegen aan uw douche! Dit is dan een douchepaneel met meerdere functies. U kunt tijdens het douchen kiezen voor een regendouche, een handdouche, massagejets of natuurlijk de waterval kraan. Dit zorgt iedere dag voor een ultieme beleving!

Uw waterval kraan van Douche Concurrent

Heeft u ons aanbod bekeken en een waterval kraan gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online bij Douche Concurrent! Wij zorgen dat de kraan zo snel mogelijk bij u is. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Beverwijk of onze showroom in Schiedam. Onze specialisten adviseren u dan graag over de juiste waterval kraan. Wilt u een online bestelling plaatsen, maar heeft u nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice!