Waterval badkraan

Wilt u een unieke badkraan toevoegen aan uw badkamer? Dan kunnen wij u een waterval badkraan zeker aanraden! Door de brede uitloop lijkt de waterstraal op een echte waterval. U vindt bij ons waterval badkranen met diverse eigenschappen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod!

23 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

23 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een waterval badkraan is een unieke en luxe toevoeging aan uw badkamer! De uitloop van de kraan is breed, waardoor het water als een echte waterval uit de kraan stroomt. Niet alleen het design is exclusief, maar zeker ook de ervaring. Wij weten zeker dat u kunt ontspannen en volledig tot rust komt in een bad met een waterval badkraan!

Een waterval badkraan: vrijstaand of opbouw

U vindt in ons aanbod twee verschillende types waterval badkranen, namelijk een vrijstaande badkraan of een opbouwkraan. Beide opties hebben een mooie uitstraling, maar natuurlijk hebben ze wel verschillende eigenschappen. Zo plaatst u een vrijstaande waterval badkraan op de vloer naast uw vrijstaande ligbad. Dit geeft de ruimte een luxe sfeer! Een opbouwkraan plaatst u tegen de muur van uw badkamer. Een opbouwkraan is gemakkelijk te installeren en te plaatsen bij alle soorten baden. Weet u al welk type waterval badkraan uw voorkeur heeft?

De kleur van uw waterval badkraan

Natuurlijk is niet alleen het type kraan, maar ook de kleur van uw waterval badkraan belangrijk. De kleur heeft namelijk ook invloed op de uitstraling! U vindt bij ons waterval badkranen in de tijdloze kleuren rvs en chroom. Deze matchen goed met alle badkamerstijlen! Wilt u liever een unieke waterval badkraan? Bekijk dan eens onze zwarte, koperen en witte varianten.

Een moderne of een klassieke waterval badkraan

Bij het bekijken van ons aanbod zal het u direct opvallen dat de waterval badkranen diverse stijlen hebben. Er zijn moderne varianten die voorzien zijn van strakke vormen en lijnen, maar er zijn ook klassiekere modellen die juist ronde en sierlijke vormen hebben. Heeft u een moderne, luxe of industriële badkamer? Dan raden wij u zeker een moderne waterval badkraan aan. Heeft u juist meer een landelijke of klassieke stijl? Dan passen de sierlijke klassieke badkranen beter in de ruimte!

Een waterval badkraan: gemaakt van messing

De kans is groot dat de waterval badkraan die u kiest gemaakt is van messing. Dit materiaal is sterk en goed bestand tegen krassen. U hoeft niet bang te zijn dat uw waterval badkraan gaat roesten of vervormen, want hij kan gegarandeerd goed tegen vocht en verschillende temperaturen.

Een waterval badkraan koopt u natuurlijk bij Douche Concurrent

Heeft u de perfecte waterval badkraan gevonden? Dan is het nu tijd om hem te bestellen! U kunt dit natuurlijk online doen, maar ook in de showroom. Wij hebben een vestiging in Schiedam en in Beverwijk. U kunt hier niet alleen uw waterval badkraan bestellen, maar zeker ook inspiratie opdoen en u laten adviseren. Nog vragen over een waterval badkraan? Onze klantenservice staat voor u klaar!