Waterkraan

Is uw badkamer, toilet of keuken toe aan een nieuwe waterkraan? Dan zit u helemaal goed! U vindt binnen ons assortiment waterkranen met verschillende designs, kleuren en afwerkingen. Alle kranen zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er jarenlang plezier van heeft!

1430 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

1430 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een waterkraan is een onmisbaar item in ieder huishouden! U heeft er één (of natuurlijk meerdere) nodig in uw badkamer om bijvoorbeeld uw handen te wassen en uw tanden te poetsen. Daarnaast is een waterkraan ook essentieel in uw toiletruimte en natuurlijk in de keuken. Binnen ons assortiment hebben we waterkranen in vele verschillende designs, formaten en kleuren. Alle waterkranen zijn van gerenommeerde merken en van hoge kwaliteit! Er is er dus altijd wel één die aansluit op uw wensen.

Een waterkraan in uw kleur

Een aantal jaar geleden was een waterkraan eigenlijk altijd voorzien van een RVS- of chroomkleur! Tegenwoordig is dit heel anders en is zelfs de waterkraan helemaal met zijn tijd meegegaan. Zo kunt u ook kiezen voor een waterkraan in de kleuren goud, koper, wit en zwart! Deze prachtige en opvallende kleuren zorgen dat uw waterkraan niet alleen een functionele toevoeging is aan de ruimte, maar zeker ook een stijlvolle toevoeging! U kunt ze perfect matchen met de badkamerstijlen van nu en zorgen dat het een mooi geheel vormt met de ruimte.

De kleur van uw waterkraan is niet de enige keuze die u moet maken! Er zijn namelijk ook nog verschillende afwerkingen van de kranen. Zo kunt u kiezen voor een geborstelde, een gepolijste, een glanzende of natuurlijk een matte afwerking van uw waterkraan.

Waterkraan: opbouw of inbouw

Bij de aanschaf van een waterkraan is het belangrijk om goed na te denken of u een opbouw- of een inbouwmodel wilt. Een inbouwkraan wordt ingebouwd in de muur. Dit zorgt dat u van deze waterkraan enkel de benodigde onderdelen ziet: de kraan en de knop. Bij een opbouwkraan ziet u alle onderdelen van de waterkraan. Een inbouwkraan is een luxe optie die vaak gekozen wordt bij het aanleggen van een volledig nieuwe badkamer. Dit komt omdat een inbouwkraan lastiger te integreren is in een bestaande badkamer. In dit geval kiest men vaak voor een opbouwkraan!

Uw waterkraan kopen bij Douche Concurrent

Heeft in ons aanbod een waterkraan gezien die aansluit op al uw wensen? Dan kunt u hem online bestellen bij Douche Concurrent! Wij gaan voor u aan de slag en zorgen dat de waterkraan zo snel mogelijk uw kant op komt. Wilt u liever nog een aantal waterkranen in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms, en laat u adviseren en inspireren door onze specialisten!