Waskom kranen

Waskom kranen zijn speciaal ontworpen om in de muur weg te werken of op uw wastafelmeubel te monteren. Veel waskommen hebben namelijk geen gat om de kraan op te monteren. Er zijn kranen in veel verschillende designs verkrijgbaar, zodat u de kraan kunt vinden die het beste bij uw waskom past.

146 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

146 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Waskom kranen zijn specifiek ontworpen om in te bouwen of in een blad boven het wastafel meubel te verwerken. In de beide gevallen is er geen kraangat in de waskom of de wastafel benodigd, er is sprake van een ander vorm van montage. De verschillende kranen voor waskommen zorgen er op die manier voor dat de uitloop boven de kom hangt, terwijl de aanvoer voor de kranen op een ander punt zit. Het resultaat is een stijlvol ontwerp met de kranen, beschikbaar in verschillende materialen.

Bekijk de waskom kranen, net als de inbouw wastafelkranen en de opbouw wastafel kranen. Op die manier krijgt u een goed beeld van het complete assortiment, aan de hand waarvan u online een keuze kunt maken om de waskom die u heeft staan of heeft gekocht van een mooie kraan te voorzien.

Inbouwkranen voor de waskom

De inbouwkranen voor de waskom zorgen er met een stijlvol ontwerp voor dat het water uit de muur kan komen stromen of vanuit het blad onder de wastafel omhoog komt. Er zijn verschillende toepassingen en uitvoeringen mogelijk, waardoor het de moeite waard is om online inspiratie op te doen.

Binnen de waskom kranen heeft u de keuze uit bijvoorbeeld modellen in staal, met een afwerking in chroom, messing of RVS. Door dit af te stemmen op bijvoorbeeld de materialen in de douche of bij het toilet ontstaat er een belangrijke mate van rust in de badkamer, die het ontwerp sterk ten goede komt.

Waskomkranen kopen

Een van de waskomkranen kopen? We hebben de kranen voor de waskom netjes voor u op voorraad. Het bestellen van een waskom kraan is ook heel eenvoudig. Dat kan namelijk gewoon via onze webshop, of kom langs in onze showroom. Wij maken de verzending meteen in orde. Dat betekent dat u de waskom kranen vlot in huis heeft, zodat u die zelf kunt aanbrengen of daar de specialist voor kunt inschakelen.