Vrijstaande badmengkraan

Een vrijstaande badmengkraan is de perfecte toevoeging aan uw badkamer! U plaatst de badkraan naast uw vrijstaande ligbad en samen vormt het een stijlvol en modern geheel. Bij ons vindt u vrijstaande badmengkranen met diverse eigenschappen, waardoor de kans groot is dat u kunt slagen. Bekijk het volledige aanbod hieronder!

66 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

66 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Een vrijstaande badmengkraan is een luxueuze en moderne toevoeging aan uw badkamer. U plaatst de vrijstaande badmengkraan naast uw vrijstaande bad en u creëert een plek waar ontspanning centraal staat. Wij weten zeker dat u na een lange dag werken helemaal tot rust komt in deze ruimte!

Een vrijstaande badmengkraan: de temperatuur instellen

Bij een vrijstaande badmengkraan mengt u zelf het koude en warme water. U doet dit bij de meeste vrijstaande badmengkranen door middel van één greep. Het water gaat stromen als u de greep naar boven of naar u toe trekt. Hoe verder u dit doet, hoe harder de straal van het water is. De temperatuur kunt u bepalen door de greep van de vrijstaande badmengkraan naar links en naar rechts te bewegen.

Een vrijstaande badmengkraan in diverse kleuren

Binnen ons assortiment vindt u vrijstaande badmengkranen in diverse kleuren! Bent u op zoek naar een vrijstaande badmengkraan voor in uw industriële badkamer? Bekijk dan onze zwarte varianten! Liever een tijdloze kraan? Dan raden wij u aan om te kijken naar de kleuren chroom en rvs. Dit zijn rustige kleuren waar u gegarandeerd niet snel op uitgekeken raakt. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een vrijstaande badmengkraan in goud, koper of wit!

Een vrijstaande badmengkraan van messing

Heeft u een vrijstaande badmengkraan gevonden? Dan is de kans groot dat deze gemaakt is van messing! Messing is een stevig materiaal dat goed kan tegen vocht en wisselende temperaturen. U hoeft niet bang te zijn dat uw nieuwe vrijstaande badmengkraan gaat roesten of zelfs vervormen. Daarnaast is messing krasbestendig en onderhoudsvriendelijk! Voor het reinigen van uw vrijstaande badmengkraan heeft u in de meeste gevallen alleen een vochtige doek nodig.

Een vrijstaande badmengkraan met handdouche

Een vrijstaande badmengkraan is vaak voorzien van een handdouche. Dit maakt het wassen van uw haren of het afspoelen van uw lichaam een stuk gemakkelijker. Daarnaast is het ook handig om te gebruiken tijdens het reinigen van uw bad! U spoelt met de handdouche van de vrijstaande badmengkraan uw gehele bad in een handomdraai af.

Een vrijstaande badmengkraan bestellen bij Douche Concurrent

Heeft u in ons ruime aanbod een passende vrijstaande badmengkraan gevonden? Dan is het nu tijd om hem te bestellen! U kunt dit natuurlijk direct online doen door de vrijstaande badmengkraan in uw winkelwagen te plaatsen. U volgt dan het bestelproces en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wilt u liever langskomen in één van onze showrooms en hier uw bestelling plaatsen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Heeft u nog een vraag over een vrijstaande badmengkraan? Bel of mail dan naar onze klantenservice!