Vrijstaande badkraan goud

Op zoek naar de ultieme luxe in uw badkamer? Plaats dan een vrijstaande badkraan goud naast uw ligbad! Wij weten zeker dat de ruimte een geweldige sfeer krijgt en dat u hier helemaal tot rust kunt komen. Ons volledige assortiment vrijstaande badkranen goud vindt u hieronder!

10 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

10 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een vrijstaande badkraan goud heeft de ultieme chique en luxe uitstraling! Dit is vaak zo bij een vrijstaande badkraan, maar de gouden kleur versterkt deze sfeer. Natuurlijk kunt u de vrijstaande badkraan goud plaatsen naast uw vrijstaande ligbad! Uw badkamer krijgt gegarandeerd een sfeervolle ambiance en het is de ideale ruimte om te ontspannen.

Een vrijstaande badkraan goud in diverse badkamerstijlen

Een vrijstaande badkraan goud is goed te integreren in de badkamerstijlen die we op dit moment veel zien! Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande badkraan goud in uw luxe, design of industriële badkamer. Zodra u deze ruimte binnenstapt valt uw oog op de vrijstaande badkraan.

Een ander groot voordeel van een vrijstaande badkraan goud is dat de kleur makkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen. Wij vinden de combinatie goud en zwart, goud en marmer, en goud en wit perfect!

Een vrijstaande badkraan goud is gemaakt van messing

Een vrijstaande badkraan goud heeft natuurlijk een goudkleurige afwerking. Toch is de badkraan niet gemaakt van goud, maar van messing! Dit materiaal is bestand tegen de omstandigheden in uw badkamer. Zo kan de vrijstaande badkraan goud erg goed tegen vocht, maar ook tegen temperatuurverschillen. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw vrijstaande badkraan goud gaat roesten of zelfs vervormen.

Een vrijstaande badkraan goud met handdouche

Alle vrijstaande badkranen goud uit ons assortiment zijn voorzien van een handdouche! U kunt de handdouche natuurlijk gebruiken om uw haren te wassen, maar het is ook erg fijn bij de schoonmaak van uw bad. U spoelt met de handdouche makkelijk al het vuil richting het putje.

Een prachtige aankoop: een vrijstaande badkraan goud

Bent u er zeker van dat een vrijstaande badkraan goud de perfecte toevoeging is aan uw badkamer? Dan is het tijd om hem te bestellen! Bij Douche Concurrent kunt u dit online doen, maar ook in de winkel. Plaatst u online een bestelling? Dan gaan wij direct voor u aan de slag! Wij zorgen dat uw vrijstaande badkraan goud zo snel mogelijk bij u is. Liever nog even rondkijken in een van onze showrooms? U bent van harte welkom!