Vierkante kraan

Spreken strakke lijnen en moderne designs u erg aan? Dan is een vierkante kraan precies wat u zoekt! Binnen ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan vierkante kranen voor in uw toiletruimte, badkamer en keuken. Bekijk alle vierkante kranen hieronder!

141 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

141 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Bent u gek op moderne en strakke vormen? Dan past een vierkante kraan perfect bij uw stijl! De kraan heeft rechte lijnen en is hierdoor een echte eyecatcher in de ruimte. Wij hebben vierkante kranen voor in uw toiletruimte, badkamer en zelfs voor in de keuken. Bij Douche Concurrent vindt u dus altijd een vierkante kraan die precies aansluit bij wat u zoekt.

Een vierkante kraan in de badkamerstijlen van nu

Een vierkante kraan past perfect in de badkamer-, toilet- en keukenstijlen die we op dit moment veel zien. Een industriële, betonlook, moderne of luxe stijl vraagt natuurlijk om strakke en luxe vormen.

Vierkante kraan: verschillende functies, kleuren en afwerkingen

Natuurlijk heeft niet iedere vierkante kraan dezelfde functie. Daarom hebben wij een ruim aanbod vol met diverse soorten vierkante kranen. Zo vindt u bij ons vierkante keukenkranen, vierkante wastafelkranen, maar zeker ook vierkante douchekranen en badkranen. Zoekt u een vierkante kraan voor in uw badkamer? Probeer dan een aantal verschillende kranen met elkaar te combineren, zoals een vierkante douchekraan en een vierkante wastafelkraan. U creëert hierdoor eenheid en rust.

De functie van de kraan is niet de enige keuze die u moet maken bij de aanschaf van een vierkante kraan. Zo moet u kiezen tussen een inbouwkraan of een opbouwkraan, een laag of een hoog model en welke kleur wilt u eigenlijk dat uw nieuwe vierkante kraan heeft? Daarnaast kiest u zelf een merk dat uw voorkeur heeft en natuurlijk de afwerking van de vierkante kraan.

Uw vierkante kraan aanschaffen bij Douche Concurrent

Heeft u ons volledige aanbod aan vierkante kranen al bekeken? Dan heeft u vast uw oog op een prachtige kraan laten vallen! U kunt er voor kiezen om deze direct online te bestellen. Plaats de vierkante kraan in uw winkelmandje en volg het bestelproces. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk op de door u gekozen locatie is.

Wilt u uw favoriete vierkante kraan in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms! U vindt ons zowel in Schiedam als in Beverwijk. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over uw vierkante kraan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!