Uittrekbare kraan

Wilt u een uittrekbare kraan aanschaffen? Een slimme keus, want het is een zeer handige aankoop. Deze flexibele kraan wordt voornamelijk in keukens geplaatst, maar kan ook zeker een fijne toevoeging zijn aan de badkamer. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende modellen met diverse designs. Welke uittrekbare kraan past het best bij u? Bekijk het aanbod hieronder!

56 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

56 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

De uittrekbare kraan is ideaal voor ieder huishouden. Ze zijn allen van hoge kwaliteit en zullen lang meegaan. Hierdoor heeft u lang plezier van het extra gemak dat de uittrekbare kraan met zich meebrengt. Een extra pluspunt is het mooie uiterlijk van deze modellen, waarmee ze de uitstraling van de keuken of badkamer een boost geven!

Waarom kiezen voor een uittrekbare kraan?

De voornaamste reden om voor een uittrekbare kraan te gaan, is dat het een uiterst handige toevoeging is aan uw keuken of badkamer. Het biedt flexibiliteit die andere soorten niet met zich meebrengen. De uittrekbare kraan is voorzien van een slang die verschijnt zodra u de uitloop naar u toe trekt, waardoor u de waterstraal op een handige manier kunt verplaatsen.

Het vullen van pannen en emmers wordt met een uittrekbare kraan een stuk makkelijker, zeker als de wasbak niet diep genoeg is. Ook kunt u dankzij de flexibele uitloop de planten water geven die in de buurt staan, zoals de kruidenplantjes op het aanrecht.

Welke flexibele kraan past het best bij u?

Heeft u al nagedacht over het ontwerp van de flexibele kraan? In ons assortiment vindt u verschillende designs, van klassiek tot modern. Zo kunt u kiezen voor een uittrekbare kraan met een sierlijke uitloop die in een ronde boog loopt, maar ook voor een modern exemplaar die recht loopt.

De uittrekbare kraan is bij ons vooral verkrijgbaar in glanzend chroom. Toch is dat niet de enige kleur en afwerking in ons assortiment. Wij hebben namelijk ook een uittrekbare kraan die uitgevoerd is in mat zwart.

Uw favoriete uittrekbare kraan bestellen?

Heeft u een uittrekbare kraan op het oog die uitstekend past bij het interieur? Bestel het eenvoudig online, zodat u ‘m gauw in huis heeft! Zo kunt u de kraan al snel een mooi plekje geven in huis.

Kunt u niet kiezen of wilt u graag advies? Neem dan een kijkje in onze showrooms! U kunt een groot deel van ons aanbod in het echt bekijken en het gesprek aangaan met onze specialisten. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keus.