Toiletkranen

Is uw toiletkraan aan vervanging toe? Of wilt u graag uw toiletruimte upgraden met een nieuwe design? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan toiletkranen, in verschillende afmetingen en designs. U kunt toiletkranen makkelijk combineren met verschillende fonteintjes, maar let wel goed op de manier van aansluiten.

236 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

236 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Toiletkraan of fonteinkraan

De toiletkranen zijn klein van stuk en zorgen daarmee voor een compacte toepassing in de toiletruimte. Ze zijn over het algemeen slechts aangesloten op het koude water. Het is een kraantje speciaal gemaakt voor fonteinen, de kranen passen goed in de kraangaten die in de standaard fonteinen zitten. Uiteraard zijn er ook wand toiletkranen beschikbaar, zodat u voor een inbouwoplossing kunt zorgen. Het is wat dat betreft de moeite waard om wat inspiratie op te doen met de verschillende toiletkranen door daar online goed naar te kijken. We brengen u graag op ideeën en zorgen er met de kwaliteit van A-merken voor dat u ondanks de lage prijs kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Wandkraan voor het toilet

Gebruik maken van een wandkraan voor het toilet? U kunt een aantal van de toiletkranen inbouwen, zodat alleen het kraantje zelf te zien is en het water uit de wand lijkt te komen. Aan de andere kant zijn er uiteraard ook reguliere modellen beschikbaar, die u kunt plaatsen in het kraangat van de fonteinkraan. Bekijk bovendien de iets hogere toiletkranen die u kunt gebruiken in combinatie met de waskommen voor in het toilet. Er zijn verschillende toiletkranen beschikbaar, het is de moeite waard om er online doorheen te bladeren en de diverse WC kranen met elkaar te vergelijken.

Toiletkraan aansluiten

We leveren de toiletkranen altijd in combinatie met een handige handleiding, die aangeeft hoe u de kraan kunt monteren en hoe u daar vervolgens gebruik van kunt maken. Dat betekent dat u de WC kranen bij ons uit het assortiment gewoon zelf kunt monteren of dat u de mogelijkheid heeft de specialist daarvoor de instructies mee te geven. Veel van de toiletkranen hebben een kortere uitloop, waardoor het van belang is de uitloop goed boven de wasbak te plaatsen. Dit voorkomt dat het water er tijdens het wassen van uw handen alsnog naast zal lopen of naast zal vallen.

Toiletkraan kopen

Een van de toiletkranen of fonteinkranen kopen? We zorgen online voor een breed gamma, waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Van de wandkraan voor in het toilet tot de WC kraan die u gewoon in het kraangat van het fonteintje kunt plaatsen. Bekijk ook eens ons fonteinkraan assortiment. We maken het u graag gemakkelijk, zodat u kunt zorgen voor een van de toiletkranen die aansluiten bij de accessoires die u in het toilet gebruikt. Bestelt u online een van de toiletkranen? Na het bestellen van uw toiletkraan zorgen wij voor een vlotte verzending naar uw adres, zodat u daar zo snel mogelijk de beschikking over heeft.