thermostaatkraan 12 cm

Past een thermostaatkraan 12 cm perfect in uw badkamer? Bekijk dan hieronder ons assortiment! U vindt thermostaatkranen 12 cm in diverse kleuren en stijlen. Het is de perfecte combinatie tussen een functionele en een stijlvolle toevoeging aan de ruimte.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Uw badkamer verrijken met een thermostaatkraan 12 cm? Dan zit u bij Douche Concurrent helemaal goed! U vindt bij ons diverse soorten, kleuren en materialen. Dus welke tinten u in uw badkamer ook gebruikt of welke stijl de ruimte ook heeft, u vindt bij ons zeker een thermostaatkraan 12 centimeter die goed matcht.

De voordelen van een thermostaatkraan 12 cm

Een thermostaatkraan 12 cm is niet alleen een mooie, maar zeker ook een functionele toevoeging aan uw badkamer. U hoeft met een thermostaatkraan namelijk niet zelf het warme en koude water te mengen, want dit gaat automatisch. U stelt de temperatuur in en de thermostaatkraan 12 cm zorgt dat het water deze temperatuur ook daadwerkelijk heeft. Dit is gemakkelijk en het zorgt er ook nog voor dat de temperatuur van het water uit uw thermostaatkraan 12 cm constant gelijk blijft, zelfs wanneer de kraan even uit heeft gestaan.

Een thermostaatkraan 12 cm: hartafstand

Wat is nou eigenlijk de 12 centimeter bij een thermostaatkraan 12 cm? Met deze afstand bedoelt men de hartafstand, ook wel hart-op-hart genoemd. De afstand tussen het midden van de linkerknop en het midden van de rechterknop is in dit geval dus 12 centimeter.

Een thermostaatkraan 12 cm: opbouw

Als u een geschikte thermostaatkraan 12 cm bij ons tegenkomt, dan is de kans groot dat dit een opbouwkraan is. Opbouwkranen zijn gemakkelijk te installeren in uw badkamer zonder dat u een complete verbouwing hoeft te starten. Zodra u uw nieuwe thermostaatkraan 12 cm ontvangen heeft kunt u dus aan de slag!

De kleur van uw thermostaatkraan 12 cm

De kleur is een belangrijke keuze bij de aanschaf van een thermostaatkraan 12 cm! Het kan namelijk de sfeer en de uitstraling van de badkamer beïnvloeden. Bij ons vindt u thermostaatkranen 12 cm in de kleuren rvs en chroom! Deze kleuren zijn tijdloos, makkelijk te combineren en goed te integreren in diverse badkamerstijlen.

Uw thermostaatkraan 12 cm bestellen bij Douche Concurrent

De kans is groot dat u een thermostaatkraan 12 cm vindt die voldoet aan al uw verwachtingen! Ideaal, want u hoeft de kraan dan alleen nog maar te bestellen. Wilt u dit online doen? Plaats de thermostaatkraan 12 cm dan in uw winkelwagen en volg het bestelproces. U kiest uw favoriete betaalmethode en afleverpunt, en wij gaan direct voor u aan de slag! Heeft u nog vragen over de thermostaatkraan 12 centimeter of wilt u hem graag in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms. Natuurlijk kunt u ook mailen of bellen naar onze klantenservice.