Opbouw regendouche

Bij een opbouw regendouche monteert u de waterleiding en stang op de muur van uw doucheruimte. Dit is handig wanneer u uw huidige douche wilt vervangen met een regendouche. U hoeft hiervoor namelijk geen tegelwerk op te breken om de douche te monteren.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 127 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 127 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Opbouw regendouche

De opbouw regendouche vormt een alternatief voor de inbouw regendouche. Het is een type stortdouche waarbij u de leiding van de kraan naar de douchekop ziet zitten. Wilt u de reguliere douche in de badkamer vervangen voor een regendouche? Dan vormt een opbouw regendouche de meest gangbare keuze, aangezien het niet nodig is het tegelwerk van de badkamer open te breken. In plaats daarvan kunt u zorgen voor een opbouw doucheset die zal bestaan uit een douchekraan, een douchestang, een regendouche en eventueel een handdouche met een slang die u daarnaast kunt gebruiken.

Opbouw stortdouche

De opbouw stortdouche of opbouw doucheset zorgt voor een weldadige hoeveelheid water, al zijn er ook waterbesparende modellen beschikbaar. Het is wat dat betreft de moeite waard om goed te kijken naar de manier waarop de regendouche set omgaat met het waterverbruik. Aan de hand daarvan kunt u ondanks de grote douchekop toch een verantwoorde keuze maken. Kijk daarnaast naar zowel de opbouw regendouches die bestaan uit de douchekop en de stang alleen, naast de complete sets die ook meteen een douchekraan meeleveren. Heeft u de douchekraan al zitten en wilt u daar gebruik van blijven maken? Dan is het natuurlijk niet nodig die met de opbouw regendouche opnieuw aan te schaffen.

Opbouw doucheset met regendouche

Wilt u de volledige douche vervangen voor een opbouw regendouche? In dat geval kunt u het best gebruik maken van de douchesets die er beschikbaar zijn. Let goed op de maat van de douchekraan en dan met name de afstand tussen de aansluiting voor het warme en het koude water. Aan de hand daarvan kunt u de juiste opbouw regendouche bestellen en heeft u de mogelijkheid om de opbouw regendouche te plaatsen. U kunt de set eenvoudig aan de wand bevestigen, zodat u voortaan kunt douchen onder een fijne regendouche met een weldadige hoeveelheid water.

Opbouw regendouche aanbieding

Een goedkope opbouw regendouche kopen? Maak dan gebruik van de regendouche aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Net als voor de inbouw regendouches zijn er verschillende goedkope modellen beschikbaar. U zorgt er daarmee op een voordelige wijze voor dat u de huidige douche kunt vervangen door een stortdouche. Bestelt u online een opbouw regendouche of kiest u voor een van de douchesets met een stortdouche? Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag en maken het product klaar voor de verzending. Dat betekent dat u de opbouw regendouche zo snel mogelijk in huis heeft om die te (laten) monteren.  Naast een opbouw regendouche bieden we ook inbouw regendouches aan.