Regendouches

Wilt u een regendouche kopen? Wij hebben een divers assortiment regendouches. Bij het kopen is het materiaal en de vorm van de regendouche van belang. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 283 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 283 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Regendouche

Een regendouche of regendoucheset met kraan zorgt voor een volledige set die u bij u in de badkamer kunt (laten) installeren. De kraan kunt u aansluiten op de waterleiding, de regendouche hangt u aan de wand of aan het plafond om onder de stortdouche plaats te kunnen nemen. Uiteraard zijn er zowel opbouw als inbouw regendouches beschikbaar. Het is de moeite waard om die goed te vergelijken en te kijken naar zowel de regendoucheset met kraan als het model zonder de kraan. Heeft u al een kraan zitten voor een reguliere douche? Kijk dan wel of de waterdruk groot genoeg is voor de regendoucheset die u op het oog heeft. Een regendouche kan ook perfect worden toegepast in een douchecabines of inloopdouche

Regendoucheset met of zonder kraan

Gebruik maken van een regendouche met kraan of heeft u de voorkeur voor een regendoucheset zonder kraan? Indien u gebruik wilt blijven maken van de bestaande kraan kunt u de stortdouche of regendouche daar in een aantal gevallen eenvoudig op aansluiten. Het is dan niet nodig om een nieuwe kraan te kopen. Aan de andere kant een regendouche bestellen en bijvoorbeeld gebruik maken van een mengkraan of thermostaatkraan? U zorgt er daarmee automatisch voor dat de verschillende elementen qua ontwerp goed op elkaar aansluiten.

Stortdouche of regendoucheset met kraan

Een stortdouche met kraan zorgt voor een complete set, die u eenvoudig kunt aansluiten. We leveren daarvoor een uitgebreide handleiding mee die duidelijk aangeeft hoe u daarvoor kunt zorgen. Het resultaat? Een regendoucheset met kraan waar u op een heerlijke manier onder kunt staan om te douchen. In veel van de gevallen zal er sprake zijn van een mengkraan of thermostaatkraan, zodat u eenvoudig voor de gewenste temperatuur kunt zorgen. Uiteraard zijn er aanbiedingen beschikbaar voor de regendouche met kraan, zodat u daar online altijd een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt.

Regendouche kopen met badkraan

Online een regendoucheset met badkraan kopen? Het is een type kraan dat een extra uitloop heeft, dat geschikt is om het bad te vullen. Dat is prettig wanneer u een bad heeft, maar heeft bovendien ook andere voordelen. Dankzij de badkraan kunt u eenvoudig een gieter of een emmer vullen, bijvoorbeeld om daarna de planten water te geven. Wilt u een regendoucheset met kraan kopen? Na het bestellen van de regendouche gaan wij daar meteen voor u mee aan de slag om de verzending in orde te maken. Bestel uw regendouche met of zonder kraan online, wij zorgen ervoor dat we die snel naar u verzenden.