Overige kranen

Bij Douche Concurrent kunt u verschillende soorten kranen vinden. Zo ook krannen voor het toilet, bidet of fonteintje. Bent u op zoek naar een kraan voor in de keuken? Ook deze kunt u bij ons vinden.

487 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

487 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douche Concurrent is de specialist in douches, baden, kranen en tal van andere accessoires en toebehoren. We zorgen voor een uitgebreid assortiment, waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Binnen de kranen op zoek naar de overige modellen en benieuwd wat er beschikbaar is? Blader door de verschillende overige kranen en maakt uw keuze uit bijvoorbeeld de beluchterkranen, de vorstvrije kranen of de andere overige kranen die we voordelig aanbieden. U betaalt standaard een scherpe prijs voor de diverse kranen.

Beluchterkraan

Tot de overige kranen behoren onder andere de beluchterkranen en de stopkranen. U kunt daar in de badkamer handig gebruik van maken, zowel met het oog op de radiator als bijvoorbeeld de reguliere wastafelkraan die u wilt aanbrengen. De beluchterkranen zorgen ervoor dat u de radiator goed kunt gebruiken en u daar desgewenst het onderhoud aan kunt uitvoeren. De stopkranen voor in de badkamer zorgen er als overige kranen voor dat u de watertoevoer eenvoudig kunt afsluiten. Het is dan niet nodig de totale waterdruk eraf te halen op het moment dat u bijvoorbeeld een kraan wilt vervangen.

Vorstvrije kraan

Voor buiten op zoek naar een vorstvrije kraan? Het is een van de overige kranen waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u ook buiten gebruik kunt maken van een wateraansluiting. U kunt er de tuinslang aansluiten om de tuin te sproeien of water te tappen wanneer u de auto wilt wassen. Binnen de overige kranen zijn er verschillende toepassingen mogelijk, we maken het u daarmee graag gemakkelijk. Uiteraard is het de moeite waard om de verschillende kranen te bekijken. We leveren daar bovendien een handleiding bij, zodat u eenvoudig na kunt gaan hoe u de overige kranen kunt installeren en hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Overige kranen kopen

Een van de overige kranen kopen of benieuwd hoe dat bij ons in z’n werk gaat? We zorgen online voor een breed assortiment en een scherpe prijs voor de verschillende kranen. Het biedt u de mogelijkheid online een van de overige kranen te bestellen, waarvoor we de verzending snel in orde maken. We gaan er direct voor u mee aan de slag. Dat zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk de beschikking heeft over de kraan van uw voorkeur.