Opbouwkraan

Bent u op zoek naar een opbouwkraan die goed past bij de stijl van uw huis? Of heeft u liever een onopvallend model dat netjes blend in het interieur van de ruimte? Wat voor opbouwkraan u ook zoekt, u vindt het bij Douche Concurrent! Bekijk ons volledige aanbod hieronder.

705 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

705 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Zoekt u één of meerdere opbouwkranen voor in huis? De exemplaren uit ons assortiment kunnen gebruikt worden voor verschillende ruimtes in huis, van de badkamer tot de keuken. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor opbouwkranen in dezelfde stijl, maar ook voor modellen met verschillende karakteristieken.

Waarom de opbouwkraan een handige keus is

Een opbouwkraan heeft verschillende voordelen, waarvan een makkelijke installatie de grootste is. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig om het te plaatsen, zoals dat bij een inbouwkraan wel het geval is. Het is hooguit nodig om een gat te boren in de onderkast, maar over het algemeen zijn deze al voorzien van een kraangat. Dan is het plaatsen van een opbouwkraan helemaal eenvoudig!

Een andere reden om voor een opbouwkraan te kiezen, is dat het eenvoudiger te repareren is als er iets mee aan de hand is. Als u dit door een professional laat doen, is het meestal ook goedkoper om de opbouwkraan te laten maken. Is er lekkage of doet zich een ander probleem voor? Dan is de opbouwkraan binnen de kortste keren weer gefixt!

De diversiteit van de opbouwkraan

De opbouwkraan is verkrijgbaar in een hoop kleuren, stijlen en afwerkingen. Dit maakt het gemakkelijk om er eentje te vinden die goed zal staan bij de rest van het interieur. Als u de populaire industriële stijl thuis heeft toegepast, dan raden we u aan om te kiezen voor een mooie opbouwkraan in mat zwart. Houdt u meer van invloeden van vroeger? Kies dan een koperen opbouwkraan of een model dat uitgevoerd is in rvs.

Opbouwkranen bij Douche Concurrent

Heeft u een keuze kunnen maken uit de vele opbouwkranen die op onze website te vinden zijn? Bestel het dan eenvoudig online, zodat wij zo spoedig mogelijk aan de slag kunnen met het verzendproces.

Komt u er niet helemaal uit? Bezoek dan één van onze showrooms! Hier kunt u een groot deel van ons assortiment in het echt bekijken en uw vragen over de opbouwkraan stellen aan één van onze specialisten.