Nostalgische kraan

Bent u op zoek naar een sierlijke en klassieke kraan? Dan is een nostalgische kraan de juiste keuze! U vindt in ons assortiment verschillende nostalgische kranen, zoals wastafelkranen, keukenkranen en douchekranen. Bekijk ons volledige aanbod om de juiste nostalgische kraan te vinden.

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een nostalgische kraan doet ons, zoals de naam al zegt, denken aan het verleden. Een nostalgische kraan heeft namelijk een klassieke en sierlijke uitstraling. Dit ziet u meteen aan de stijlvolle draaiknoppen. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een warme en sfeervolle ambiance in uw ruimte. Perfect voor in uw badkamer, toiletruimte en zelfs voor in de keuken! Ondanks dat een nostalgische kraan geen eigentijdse uitstraling heeft, voldoet hij natuurlijk wel aan de eisen die wij tegenwoordig aan een kraan stellen!

Nostalgische kraan: verschillende soorten

Bij een nostalgische kraan denkt u misschien meteen aan een wastafelkraan, maar binnen ons assortiment hebben we ook kranen met een andere functie. Zo hebben we naast wastafelkranen ook nostalgische keukenkranen, toiletkranen, douchekranen en badkranen. Vrijwel iedere soort kraan is dus verkrijgbaar met een nostalgische uitstraling. Wilt u een nostalgische kraan toevoegen aan uw badkamer? Kies dan voor een combinatie van wastafelkranen, een douchekraan en eventueel zelfs een badkraan! U tovert uw badkamer dan in een mum van tijd om tot een prachtige ruimte.

Een nostalgische kraan in uw klassieke of landelijke badkamer

Heeft u een toiletruimte, badkamer of keuken met een klassieke of landelijke stijl? Dan kan een nostalgische kraan zeker niet ontbreken. Het is namelijk perfect in combinatie met de natuurlijke tinten en materialen die we veel terug zien in deze stijlen. Heeft u bijvoorbeeld een klassiek badkamermeubel, of een vrijstaand bad met sierlijke pootjes? Dan maakt een nostalgische kraan het geheel zeker compleet!

Uw nostalgische kraan combineren met verschillende materialen en tinten

Binnen ons assortiment hebben de nostalgische kranen een chromen afwerking! Het grote voordeel van deze kleur is dat u het goed kunt combineren met vrijwel alle andere kleuren en materialen. U kunt het mixen met de kleuren antraciet, wit en zwart, maar ook betonlook en verschillende houttinten. U hoeft dus niet bang te zijn dat de chromen nostalgische kraan niet goed past bij uw favoriete tint of materiaal!

Uw nieuwe nostalgische kraan online of in de showroom

Bent u er zeker van dat u een nostalgische kraan wilt aanschaffen? Bekijk dan ons volledige aanbod. U kunt dit natuurlijk direct online doen, maar u kunt ook langskomen in onze showroom in Schiedam of onze showroom in Beverwijk. Onze specialisten kunnen u adviseren over een nostalgische kraan die voldoet aan uw wensen. Daarnaast kunt u hier ook veel inspiratie opdoen. Heeft u vragen over een product dat online staat? Neem dan telefonisch of via een e-mail contact op met onze klantenservice.