Nostalgische keukenkraan

Houdt u van een klassieke look en wilt u die terug laten komen in uw keuken? Plaats dan een nostalgische keukenkraan! Het is een sierlijk item dat zal zorgen voor een chic detail boven de wasbak. Bent u benieuwd welke nostalgische keukenkranen wij in ons assortiment hebben? Bekijk ons aanbod hieronder!

Waar kunt u de nostalgische keukenkraan aan herkennen? De stijl staat bekend als sierlijk en dat zien we dan ook terug in het design. De nostalgische keukenkraan heeft namelijk ronde vormen en opvallende kruisknoppen met de klassieke bolletjes aan alle uiteinden. Dit ontwerp doet echt denken aan de kranen van vroeger!

De kleur van de nostalgische keukenkraan

De nostalgische keukenkraan is over het algemeen voorzien van een mooie chroomkleur en heeft meestal een glanzende afwerking. Het voordeel hiervan is dat het makkelijk te combineren is met andere kleuren in uw keuken. De nostalgische keukenkraan past hierdoor goed in verschillende stijlen, hoewel de klassieke natuurlijk de beste match is.

De moderne nostalgische keukenkraan

De nostalgische keukenkraan mag dan het geliefde design van vroeger hebben, maar door de basis past het perfect in de keuken van nu. U kiest dus voor een kraan met een authentieke uitstraling die in een modern jasje is gestoken. Hierdoor is de nostalgische keukenkraan gebruiksvriendelijk en zal het langer meegaan dan de modellen van vroeger.

De nostalgische keukenkraan bedienen

Daarnaast zijn de nostalgische keukenkranen makkelijk te bedienen, dankzij de twee draaiknoppen. Hierbij heeft u zelf de controle over de warmte van het water, want u mengt met deze knoppen het warme en koude water tot het samen de juiste temperatuur heeft bereikt. Met de linkerknop bedient u het warme water en met de rechterknop het koude water. Weet u het even niet meer zeker? Op de draaiknoppen wordt dit over het algemeen duidelijk aangegeven, zodat u zich niet zomaar zult vergissen.

Uw nostalgische keukenkraan kopen bij Douche Concurrent

Heeft u al een nostalgische keukenkraan gezien die u graag zou willen plaatsen bij u thuis? Bestel deze dan direct online! U hoeft de ‘m enkel in het winkelmandje te doen en het bestelproces te volgen, waarna wij aan de slag gaan met het regelen van de levering. Zo heeft u de nostalgische kraan al gauw in huis en kunt u deze een mooi plekje geven.