Nostalgische badkraan

Een nostalgische badkraan toevoegen aan uw klassieke badkamer? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt bij een nostalgische opbouwkraan, maar ook een vrijstaande badkraan. Bekijk hieronder ons aanbod!

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Heeft uw badkamer een klassieke stijl? Dan kan een nostalgische badkraan eigenlijk niet ontbreken! Een nostalgische kraan heeft sierlijke vormen en de knoppen zijn voorzien van herkenbare ronde bolletjes. Een nostalgische kraan zorgt dat uw badkamer een elegante en gracieuze uitstraling krijgt!

Nostalgische badkraan: een opbouwkraan of een vrijstaande badkraan

Een nostalgische badkraan is bij ons verkrijgbaar als opbouwkraan, maar ook als vrijstaande badkraan. De opbouwkraan moet gemonteerd worden op de muur en een vrijstaande badkraan op de vloer. Beiden zijn gemakkelijk te installeren zonder dat u een volledige verbouwing hoeft te starten. Natuurlijk straalt een vrijstaande nostalgische badkraan net wat meer luxe uit!

Een nostalgische badkraan van messing

Alle nostalgische badkranen in ons assortiment zijn gemaakt van messing. Dat is natuurlijk niet voor niets, want messing is goed bestand tegen de omstandigheden in uw badkamer. Zowel vocht als temperatuurverschillen zijn niet van invloed op het materiaal. U hoeft niet bang te zijn dat uw nieuwe nostalgische badkraan gaat roesten of vervormen. Daarnaast is de kans op krassen klein en is een nostalgische badkraan gemakkelijk te reinigen!

Een nostalgische badkraan: chroom

Heeft u een nostalgische badkraan gevonden? Dan is deze hoogstwaarschijnlijk voorzien van de kleur chroom! Chroom is een tijdloze keuze die perfect past bij de klassieke badkamerstijl. Daarnaast zorgt deze kleur ervoor dat u uw nostalgische badkraan gemakkelijk kunt combineren met andere kleuren en materialen.

Een nostalgische badkraan bestelt u bij Douche Concurrent

Heeft u ons aanbod bekeken en een keuze gemaakt? Perfect! Dan is het nu tijd om de nostalgische badkraan te bestellen. Dit kan natuurlijk direct online, maar u bent ook welkom in één van onze showrooms. U kunt ons vinden in Beverwijk en in Schiedam. Onze specialisten kunnen u adviseren en u kunt hier inspiratie opdoen voor uw badkamer. Heeft u nog een vraag over een nostalgische badkraan? Neem dan contact op met onze klantenservice!