Moderne keukenkraan

Bent u op zoek naar een moderne keukenkraan die van allerlei luxe is voorzien? Dan zit u goed bij Douche Concurrent! Wij hebben ontzettend veel verschillende moderne keukenkranen die erg fijn zijn qua gebruik. Daarnaast zien ze er ook stijlvol uit en dragen ze hun steentje bij aan de uitstraling van uw keuken. Bekijk ons volledige aanbod hieronder!

112 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

112 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De moderne keukenkraan heeft luxe functies die erg praktisch zijn en daardoor bijdragen aan een goede gebruikservaring. Hiermee worden zowel het koken als het schoonhouden van uw keuken u net iets makkelijker gemaakt. Is dat iets wat u erg aanspreekt? Dan is de moderne keukenkraan een onmisbaar item in huis!

De moderne keukenkraan met draaibare uitloop

Een simpele, maar toch erg fijne toevoeging aan de wasbak is een moderne keukenkraan met een draaibare uitloop. Hierdoor wordt het u namelijk mogelijk gemaakt om de waterstraal op meerdere plekken terecht te laten komen, in plaats van alleen bij de afvoer. Daarnaast kunt u bij deze moderne keukenkraan de uitloop uit de weg draaien als u wat meer ruimte nodig heeft in de wasbak, bijvoorbeeld wanneer u een pan wilt afgieten.

De moderne keukenkraan met een losse handdouche

Wilt u toch wat meer flexibiliteit? Kies dan voor een moderne keukenkraan met een losse handdouche. Bij deze modellen heeft u een aparte handdouche naast de uitloop, die u allerlei kanten op kunt bewegen dankzij de flexibele slang die eraan vastzit. Dit biedt meer mogelijkheden, omdat de handdouche verder reikt dan de vaste uitloop.

Een moderne keukenkraan met uittrekbare uitloop

Ook kunt u kiezen voor een moderne keukenkraan met een uittrekbare uitloop. Deze kan eigenlijk net zoveel als een losse handdouche, maar neemt wat minder ruimte in beslag. Dit komt doordat er geen losse uitloop naast zit, maar die van de kraan zelf gebruikt wordt. Daarnaast zit bij deze moderne keukenkraan de flexibele slang in de kraan zelf verwerkt.

Uw nieuwe moderne keukenkraan kopen bij Douche Concurrent

De kans is aanwezig dat u twijfelt tussen een aantal moderne keukenkranen. Bezoek in dat geval één van onze showrooms, waar u verschillende modellen in het echt kunt bekijken en advies kunt vragen aan onze specialisten.

Bent u op onze website een moderne keukenkraan tegengekomen die aansluit op al uw wensen? Dan wordt het tijd om deze te bestellen! Dit doet u eenvoudig online.