Mengkraan zwart

Een mengkraan zwart is een opvallende en smaakvolle keuze voor in uw badkamer, toiletruimte of keuken. Het is gegarandeerd een blikvanger! Bekijk hieronder ons volledige assortiment om een mengkraan zwart te vinden die aan uw wensen voldoet.

164 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

164 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Op zoek naar een mengkraan zwart? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt bij ons diverse soorten, zoals een mengkraan zwart voor in de keuken, badkamer en het toilet. Waar u de mengkraan zwart ook plaatst, het is altijd een stijlvolle en stoere toevoeging aan de ruimte.

Wat is een mengkraan zwart precies?

Een mengkraan zwart is, zoals de naam al zegt, een kraan waarmee u de temperatuur kunt bepalen door warm en koud water te mengen. Dit gaat of door middel van twee knoppen, waarbij de ene knop voor warm water is en de andere voor koud water, of door middel van één greep. U kunt met een mengkraan zwart met één greep de temperatuur bepalen door de greep naar links en naar rechts te bewegen.

Mengkraan zwart: diverse soorten

Bij Douche Concurrent hebben wij een uitgebreid aanbod met diverse mengkranen zwart. Zoekt u bijvoorbeeld een mengkraan zwart voor in uw badkamer? Dan hebben wij diverse soorten, zoals wastafelkranen, badkranen en natuurlijk douchekranen! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor fonteinkranen en keukenkranen.

Een mengkraan zwart: stijlvol en modern

Natuurlijk is de kleur van een mengkraan zwart een belangrijke eigenschap! Zwart is namelijk opvallend, stijlvol, tijdloos en goed te combineren. Wij vinden de combinatie van een mengkraan zwart en materialen als hout en marmer prachtig. Maar een mengkraan zwart vormt ook één prachtig geheel als u het combineert met goud, koper of antraciet! Welke stijl de ruimte ook heeft en welk kleurenpalet u ook gebruikt, het is altijd een goede match.

Het design van een mengkraan zwart

Natuurlijk heeft niet elke mengkraan zwart hetzelfde design! Zo vindt u bij ons sierlijke kranen met ronde vormen, maar ook moderne kranen met rechthoekige of vierkante vormen. Daarnaast kunt u kiezen voor een inbouw mengkraan zwart of een opbouw mengkraan zwart. Het inbouwen van de kraan zorgt voor een strakke en luxe uitstraling! Een opbouwkraan is daarentegen een stuk gemakkelijker te installeren.

De perfecte mengkraan zwart koopt u bij Douche Concurrent

Uw oog al laten vallen op een van onze mengkranen zwart? Perfect! U kunt hem natuurlijk online bestellen, maar u bent ook welkom in één van onze showrooms. Onze enthousiaste specialisten kunnen u voorzien van extra informatie en tips geven. Heeft u nog een vraag maar wilt u niet naar de showroom komen? Bel of mail dan naar onze klantenservice.