Mengkraan muur

Een mengkraan muur is een moderne en strakke keuze voor in uw badkamer, toilet of keuken! Enkel de essentiële onderdelen van de mengkraan zijn zichtbaar, zoals de kraan en de knoppen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar het onderhoud is ook een stuk makkelijker. Bekijk hieronder ons volledige assortiment!

243 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

243 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een mengkraan muur is eigenlijk een inbouwkraan en mengkraan in één. Het inbouwen van een mengkraan muur kost meer moeite dan het opbouwen, maar het is het meer dan waard. Het geeft de ruimte namelijk een luxe en strakke uitstraling, en het past perfect in de badkamer-, toilet- en keukenstijlen die we op dit moment veel zien.

Mengkraan muur: één greep of twee knoppen

Een mengkraan muur is verkrijgbaar in diverse designs en vormen. Zo vindt u binnen ons assortiment mengkranen muur met één greep, maar ook met twee knoppen. In beide gevallen gebruikt u de mengkraan muur, zoals de naam al zegt, om het water op de juiste temperatuur te mengen. Bij de mengkraan muur met één greep draait u de knop naar rechts en naar links om de perfecte temperatuur te krijgen. Bij een mengkraan muur met twee knoppen mengt u zelf het koude en warme water tot u de perfecte temperatuur heeft gevonden.

Waar plaatst u de mengkraan muur?

Een mengkraan muur kan op diverse plekken in uw huis geplaatst worden. Zo hebben wij binnen ons assortiment douchekranen, badkranen en wastafelkranen die u kunt inbouwen in de muur. Daarnaast vindt u bij ons ook keukenkranen en diverse mengkranen muur voor in de toiletruimte.

Het design en de kleur van uw nieuwe mengkraan muur

De kans is groot dat u al een voorkeur heeft voor een kleur en een design. Gelukkig hebben we vele kleuren in ons aanbod en is de kans groot dat uw favoriet erbij zit. Zo vindt u bij ons een mengkraan muur in sprekende kleuren zwart, goud en koper. Liever een rustige en tijdloze tint? Bekijk dan ons mengkranen muur in rvs en chroom!

Tijd voor de aanschaf van een mengkraan muur

Bent u er zeker van dat een mengkraan muur is wat u zoekt? Dan is het tijd om hem te bestellen! Dit kunt u natuurlijk snel en direct doen via onze website. Wij gaan dan met uw bestelling aan de slag en zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u is. De mengkraan muur toch nog even in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms! U vindt ons in Schiedam en Beverwijk.