Mengkraan badkamer

Op zoek naar een mengkraan badkamer? Dan zit u bij Douche Concurrent helemaal goed! U vindt bij ons een uitgebreid aanbod dat bestaat uit mengkranen badkamer in diverse kleuren, afwerkingen, vormen en met verschillende functies. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

853 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

853 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een mengkraan badkamer is gegarandeerd een mooie en functionele toevoeging aan de ruimte! U vindt bij ons mengkranen badkamer met diverse functies, zoals een badkraan, een douchekraan en een wastafelkraan. De kans is dus ook erg groot dat u bij ons kunt slagen voor een mengkraan badkamer.

Mengkraan badkamer: inbouwkraan of opbouwkraan

Ons uitgebreide assortiment kan ervoor zorgen dat het maken van een keuze erg lastig is! Wij kunnen u dan ook aanraden om te bedenken aan welke eigenschappen uw nieuwe mengkraan badkamer moet voldoen. Eén van de keuzes die u moet maken is de manier waarop uw mengkraan badkamer gemonteerd wordt. U kunt kiezen uit een inbouwkraan of een opbouwkraan. De installatie van een inbouwkraan vraagt meer tijd, maar geeft uw badkamer wel een moderne en strakke uitstraling. Een opbouwkraan is een stuk gemakkelijker te installeren en is een fijne keuze als u het niet ziet zitten om een kleine verbouwing in uw badkamer te starten.

Een mengkraan badkamer met één greep of met twee knoppen

Zoals de naam al zegt moet u bij een mengkraan badkamer het water mengen om de juiste temperatuur te krijgen. U vindt in ons assortiment mengkranen badkamer met één greep, maar ook met twee knoppen. Kiest u voor het model met één greep? Dan trekt u de greep omhoog of naar u toe om het water te laten stromen, en beweegt u het naar links en naar rechts om de goede temperatuur te vinden. Gaat u liever voor een mengkraan badkamer met twee knoppen? Dan draait u beide knoppen ver genoeg open om de warmte van het water te bepalen.

De kleur, vorm en afwerking van uw mengkraan badkamer

Om de keus nog gemakkelijker te maken is het prettig als u al weet welke kleur, vorm en afwerking uw mengkraan badkamer moeten hebben. Qua kleur heeft u veel opties, zoals zwart, wit, chroom, rvs, en zelfs goud en koper. Er is dus voor iedere badkamerstijl wel een juiste kleur te vinden! Daarnaast heeft ook de vorm invloed op de sfeer in de ruimte. Bent u meer van een moderne en luxe uitstraling? Dan is een mengkraan badkamer met vierkante vormen een goede optie. Gaat uw voorkeur uit naar sierlijk? Bekijk dan de kranen met ronde vormen!

Tijd voor de aankoop van een mengkraan badkamer

Een mengkraan badkamer kunt u snel en eenvoudig online bestellen bij Douche Concurrent. U kiest uw favoriete betaalmethode en afleverpunt, en wij gaan direct voor u aan de slag. Liever nog een aantal mengkranen badkamer in het echt bekijken? Kom langs in één van onze showrooms. Hier kunt u zich laten adviseren en natuurlijk inspiratie opdoen.