Mengkraan 15 cm

Een mengkraan 15 cm heeft een hartafstand, ook wel hart-op-hart genoemd, van 15 centimeter! U vindt mengkranen 15 cm bij ons voor bij uw bad, douche en wastafel. Bekijk hieronder ons aanbod en ga op zoek naar een mengkraan die aansluit op uw wensen.

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Bent u op zoek naar een mengkraan 15 cm? Dan zoekt u dus een mengkraan met een hartafstand van 15 centimeter. Dit de afstand tussen het midden van de warmwaterleiding en het midden van de koudwaterleiding. U vindt bij ons mengkranen 15 cm met diverse functies, zoals een badkraan, een douchekraan en een wastafelkraan. De kans is dus erg groot dat u bij ons zult slagen!

Een mengkraan 15 cm: temperatuur bepalen

Met een mengkraan 15 cm kunt u zelf gemakkelijk de temperatuur van uw water bepalen! Bij sommige mengkranen 15 cm gaat dit door middel van twee knoppen en bij andere met één greep. Heeft u een mengkraan 15 cm met twee knoppen? Dan draait u zowel het warme als het koude water open en mengt u het water tot dit de juiste temperatuur heeft. Bij de varianten met één greep kunt u deze naar links en naar rechts bewegen tot het water de temperatuur heeft die u wilt.

Een mengkraan 15 cm in diverse kleuren en designs

Een mengkraan 15 cm is bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren en designs! Het lijkt misschien maar een klein onderdeel in de ruimte, maar toch kan het een grote impact hebben. Het is dan ook belangrijk dat u een kleur en design kiest die goed aansluit bij de stijl. Is dit bijvoorbeeld industrieel? Kijk dan is voor een mengkraan 15 cm in de kleur zwart! Meer op zoek naar een tijdloze kleur voor in uw luxe of moderne ruimte? Kies dan voor een mengkraan 15 cm in chroom of rvs.

Een mengkraan 15 cm: online of in de showroom bestellen

Heeft u een mengkraan 15 cm gevonden die aansluit op al uw wensen? Bestel hem dan online! Plaats uw bestelling in het winkelwagentje en volg het bestelproces. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Uw favoriete mengkraan 15 cm in het echt bekijken of een aantal mengkranen vergelijken? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of showroom in Schiedam. Natuurlijk kunt u voor vragen ook terecht bij onze klantenservice.